به گزارش ایسنا، دکتر احمد نوحهگر در نشست شورای دانشگاه تهران که با حضور رؤسای دانشکدگان، دانشکدهها و مراکز و مؤسسات وابسته دانشگاه تهران برگزار شد، درباره پرداخت حقالتدریس اعضای هیأت علمی و استادان مدعو اظهار کرد: بر اساس سیاستگذاریهایی که در ضوابط اجرایی بودجه ۱۴۰۰ وجود داشت و به بودجه ۱۴۰۱ هم منتقل شد، مشکل اصلی دانشگاه در زمینه حقالتدریس اعضای هیأت علمی و استادان مدعو به خصوص در پردیسهای اقماری، مربوط به سقف پرداختها است.
وی با تاکید بر اینکه پرداخت حقالتدریسها بر اساس ضوابط اجرایی سالانه صورت میگیرد، گفت: منابع مالی مورد نیاز برای حقالتدریس واحدهایی که در سال ۱۴۰۰ استاد حقالتدریس داشتهاند، تأمین کردیم اما با وجود ابلاغ معاون آموزشی دانشگاه، برخی واحدها و دانشکدهها هنوز اطلاعات همکاران حقالتدریس را بارگذاری نکردهاند.
معاون برنامهریزی و توسعه منابع دانشگاه تهران افزود: دانشکدهها باید تا ۳۱ شهریور ماه نسبت به بارگذاری اطلاعات حقالتدریس اساتید اقدام میکردند بنابراین مسئولیت عدم پرداخت حقالتدریس این اساتید بر عهده واحدهایی است که بارگذاری اطلاعات مربوطه را انجام نداده و یا با تأخیر انجام دادهاند.
دکتر نوحهگر خاطرنشان کرد: هر پردیس دانشگاهی که اطلاعات اساتید حقالتدریسی را بارگذاری کند و چرخه مالی به صورت کامل طی شده باشد، معاونت برنامهریزی و توسعه منابع نیز پرداختها را انجام میدهد.
معاون برنامهریزی و توسعه منابع دانشگاه تهران افزود: منابع مالی برای بحث حقالتدریس تأمین شده و محدودیتی وجود ندارد؛ ولی بر اساس ضوابط اجرایی ۱۴۰۱، هر پرداخت حقالتدریس باید همراه با پرداخت حقوق صورت گیرد.
دکتر نوحهگر با بیان اینکه کارگزار بیمه تکمیلی دانشگاه تهران پس از ۱۵ سال تغییر کرد، گفت: یارانه ۵۰ درصدی بیمه تکمیلی درمان که تا به حال فقط شامل حال کارمندان دانشگاه میشد. در قرارداد جدید بیمه تکمیلی درمان، برای اعضای هیأت علمی شاغل نیز برقرار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، دکتر نوحهگر افزود: همچنین پوشش ۳۰ درصدی بیمه تکمیلی درمان برای اساتید و کارکنان بازنشسته دانشگاه تهران نیز در دستور کار قرارداد جدید است.
انتهای پیام
نظرات