• یکشنبه / ۲۴ مهر ۱۴۰۱ / ۰۷:۲۲
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1401072412436
  • منبع : نمایندگی آذربایجان شرقی

دبیر انجمن صنایع غذایی آذربایجان‌شرقی خبر داد:

فعالیت بزرگ‌ترین کارخانه فرآوری تخم مرغ کشور در تبریز

فعالیت بزرگ‌ترین کارخانه فرآوری تخم مرغ کشور در تبریز

ایسنا/آذربایجان شرقی دبیر انجمن صنایع غذایی آذربایجان‌شرقی گفت: اولین و بزرگ‌ترین کارخانه فرآوری و صنایع تبدیلی کشور در زمینه تخم مرغ در تبریز فعال است.

رضا جعفری، در نشستی با خبرنگاران با اشاره به اینکه ماده اولیه تولیدات این کارخانه تخم مرغ از آذربایجان شرقی، قزوین تهران کرج و قم تامین می شود، اظهار کرد: روزانه حدود ۵۰ تن تخم مرغ وارد کارخانه می‌شود و براساس سفارشات از مایه مخلوط تا انواع پودرهای تخصصی تخم مرغ تبدیل و فرآوری می‌شود.

وی با بیان اینکه بیش از ۵۰ نوع محصول در این کارخانه وجود دارد، افزود: در این کارخانه زرده، سفیده و مایع کامل تخم مرغ در اوزان مختلف تولید می شود همچنین پودرهای مکمل پروتئینی که کالایی دانش بنیان و کاملا سالم هستند و در بدنسازی کاربرد دارند از دیگر محصولات تولیدی این کارخانه هستند.

جعفری ادامه داد: یکی دیگر از محصولات این کارخانه پودر پوسته تخم مرغ است که در خوراک دام و طیور مخصوصا دام های بزرگ کاربرد دارد.

وی از صادرات محصولات این کارخانه از جمله پودر تخم مرغ به کشورهای دیگر مثل ترکیه خبر داد و گفت: قیمت و کیفیت محصولات تولیدی این کارخانه قابل رقابت با محصولات خارجی است و حدود ۲۵ درصد تولیدات آن صادر می شود.

جعفری از برنامه ریزی برای افزایش ظرفیت تولید در این کارخانه خبر داد و افزود: تلاش می کنیم  تا دهه فجر امسال تولید پودر تخم مرغ را تا چهار برابر افزایش دهیم.

وی با بیان اینکه در ابتدای شروع به کار این کارخانه تولید و فرآوری تخم مرغ ۲۶ نفر در آن مشغول به کار بودند، افزود: در حال حاضر ۲۱۰ نفر در این کارخانه مشغول به فعالیت هستند.

مدیر کارخانجات تولید تخم مرغ با اشاره به اینکه در این کارخانه تولید و فرآوری تخم مرغ از به روزترین تکنولوژی روز دنیا استفاده شده است،گفت: فرآوری تخم مرغ صنعتی نوین است که باعث می شود ماندگاری و طول عمر تخم مرغ افزایش یابد.

وی با اشاره به اینکه فرآوری تخم مرغ با رعایت تمام استانداردهای لازم در کارخانجات گروه صنعتی پامین انجام می شود، ادامه داد: محصولات تولیدی در این کارخانه کاملا بهداشتی هستند که به صورت پاستوریزه شده تولید می شوند.

جعفری افزود: در این کارخانه سرعت پاستوریزاسیون ۲۵۰۰ لیتر در ساعت است که بر حسب نیاز و درخواست مشتریان زرده، سفیده و مایع کامل تخم مرغ در بسته بندی های مختلف از جمله یک تا پنج کیلویی تولید و عرضه می شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha