• چهارشنبه / ۲۰ مهر ۱۴۰۱ / ۱۶:۰۵
  • دسته‌بندی: سمنان
  • کد خبر: 1401072010773
  • منبع : نمایندگی سمنان

طی یک سال اخیر صورت گرفت

مصدومیت ۷ مامور یگان حفاظت در برخورد با قاچاق چوب و زمین خواری در سمنان

مصدومیت ۷ مامور یگان حفاظت در برخورد با قاچاق چوب و زمین خواری در سمنان
عکس تزئینی ست

ایسنا/سمنان فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان از دستگیری ۷۰ متصرف اراضی دولتی و ملی در این استان خبر داد و گفت: در همین ارتباط ۱۲۳ پرونده تشکیل و ۷۰ نفر از مجرمان و متصرفان زمین‌های دولتی و ملی دستگیر و تحویل مراجع قضایی شدند.

سرهنگ علیرضا ابوطالبی ۲۰مهرماه بااشاره به عملکرد یک ساله یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان اظهار کرد: اقشار مختلف مردم در مدت یک سال چهار هزار و ۴۲۰ بار با سامانه ۱۳۹ و ۱۵۰۴ تماس برقرار کردند و تمامی این تماس‌ها توسط نیروهای یگان حفاظت عملیاتی و اجرایی شد.

وی همچنین از خلع ید حدود ۷۰ هکتار از اراضی ملی و بازگشت آن به بیت المال خبر داد و افزود: در همین مدت از تصرف بیش از ۳۰ هکتار از اراضی دولتی پیشگیری و رفع تصرف شده است.

مسئول یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان درباره میزان حریق جنگل‌ها و مراتع افزود: با تدابیر و پیشگیری‌های لازم از سوی نیروهای حفاظتی در سراسر استان سمنان، در نیمه نخست سال ۱۴۰۱ تعداد آتش‌سوزی‌ها ۹۰ درصد و از نظر مساحت ۹۶ درصد کاهش داشت.

سرهنگ ابوطالبی اظهار کرد: در یک سال گذشته حریق‌ها از نظر تعداد ۲۹ و از نظر مساحت افزون بر ۳۷ هکتار بوده که در سال ۱۴۰۱ این میزان از لحاظ تعداد به ۶ فقره و از نظر مساحت به ۲۱ هکتار کاهش یافت.

فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان کار حفاظت از منابع طبیعی کشور را امری دشوار و پرخطر ارزیابی و تصریح کرد: در ۶ ماهه سال جاری نیروهای حفاظتی در پاسداری از عرصه‌های منابع طبیعی مجروح شدند و چهار نفر از نیروهای حفاظتی و سه نفر از نیروهای مردمی نیز برای مبارزه با قاچاق چوب و تصرفات اراضی ملی مصدوم و مجروح شدند.

وی به موضوع قاچاق چوب از جنگلهای دست کاشت به عنوان یکی از چالش‌های مهم در امر حفاظت اشاره کرد و گفت: در راستای مقابله با قاچاق چوب ۸۵ پرونده قضایی تشکیل و در این رابطه چوب و زغال و محصولات فرعی از قاچاقچیان کشف و ضبط شد.

این مسوول انتظامی با بیان اینکه یگان حفاظت در عرصه‌های منابع‌طبیعی با چالش‌های متعددی روبروست، به موضوع تخلف در جنگل‌های دست کاشت اشاره داشت و افزود: نیمه نخست امسال ۶۱ پرونده قضایی تنها برای اجرای احکام قضایی و توقیف وسیله نقلیه و تجهیزات متخلفان صادر شد.

وی ضمن تاکید بر لزوم توجه به هشدارهای پیشگیری در حوزه حریق خاطرنشان کرد: شهروندان تحت هیچ شرایط در عرصه‌ها به خصوص مناطق جنگلی و مرتعی دارای پوشش گیاهی آتش روشن نکنند و هرگونه تخلف و جرم در عرصه‌های منابع طبیعی به ویژه حریق، مراتب را به سرعت از طریق تلفن امداد جنگل و مرتع به شماره های ۱۵۰۴ و ۱۳۹ اطلاع‌رسانی کنند.

فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان از خروج دام غیرمجاز از مراتع به میزان بیش از ۱۲ هزار راس دام سبک خبر داد و گفت: این رقم نیز در مقایسه با مدت مشابه سال قبل از رشد ۱۰۰ درصدی برخوردار است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha