• دوشنبه / ۱۱ مهر ۱۴۰۱ / ۱۳:۳۹
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1401071105231
  • منبع : نمایندگی همدان

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان همدان:

مسئولان استفاده‌کننده از خانه‌های سازمانی‌ به دستگاه قضا ارجاع می‌شوند

مسئولان استفاده‌کننده از خانه‌های سازمانی‌ به دستگاه قضا ارجاع می‌شوند

ایسنا/همدان دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان همدان با بیان اینکه با مسئولانی که از خانه‌های سازمانی‌ استفاده می‌کنند، برخورد قاطع و قانونی صورت می‌گیرد، افزود: در حال حاضر این موضوع با دستگاه‌های مربوطه در میان گذاشته شده و اگر به نتیجه نرسد ترک فعل مدیر به دستگاه قضا ارجاع می‌شود.

میثم صابریون دوشنبه ۱۱ مهرماه در جمع خبرنگاران، با بیان اینکه امر به معروف و نهی از منکر حوزه‌های گوناگون دارد و بزرگترین و مهمترین حوزه آن امر به معروف مسئولان است، ادامه داد: بر این اساس از اواخر سال ۹۷ رویکرد ستاد از حوزه میدانی صرف به سایر عرصه‌های تخصصی امر به معروف تغییر پیدا کرد و شامل ۱۸ عرصه است.

وی با بیان اینکه مقرر است ستاد امر به معروف و نهی از منکر نقش پشتیبانی کننده، تسهیل کننده و حمایت کننده داشته باشد، افزود: از ابتدای فعالیت گشت ارشاد مسئولان تاکنون ۱۷۵ تشکل مردمی در ۱۸ عرصه در سطح استان شکل شده است که به دنبال کیفی‌سازی این گروه‌ها هستیم.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان همدان با اشاره به اینکه ستاد از بحث سیاست‌گذاری وارد شده و جمیع جهاد را دیده و سلسله مباحث آموزشی درنظر گرفته شده است، تصریح کرد: گروه‌ها به عنوان حلقه‌های میانی مشکلات را شناسایی کرده و در راستای رفع آن گام برمی‌دارند و باید تلاش کنیم فصل گفتمانی در راستای مطالبه‌گری شکل بگیرد.

وی با اشاره به اینکه زمینه فعالیت گروه‌ها مواردی مثل موضوعات اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی، الگوی کشت و مشکلات آب است، گفت: زمینه فعالیت گروه‌ها در ستاد آماده است و از همه دغدغه‌مندان برای شکل‌گیری حلقه‌های میانی در راستای کمک و رفع موانع و مشکلات دعوت به عمل می‌آید.

صابریون با تأکید بر اینکه گشت ارشاد مسئولان یکی از راهبردهای اصلی ما است، اظهار کرد: این مسئله یکی از وظایف اصلی ستاد است تا آحاد مردم در جریان قرار بگیرند.

وی با بیان اینکه با مسئولانی که از خانه‌های سازمانی‌ استفاده کرده‌اند، برخورد قاطع و قانونی صورت می‌گیرد، افزود: در حال حاضر با بازرسان اداره کل وارد گفتگو شدیم و در این راستا مطالبه‌گری قاطع خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه کارتن به دست‌ها چهره همدان را مخدوش کردند و یکی از مطالبات ستاد ساماندهی آنها است، خاطرنشان کرد: در بحث آب نیز ورود کرده‌ایم تا مسئولان به وعده‌های خود عمل کنند.

صابریون با بیان اینکه امروز ۳۲ دستگاه فرهنگی باید فعالیت‌هایی براساس قانون داشته باشند، مطرح کرد: کم‌کاری مسئولان فرهنگی و انباشته شدن مطالبات مردم باعث وضعیت کنونی شده است.

وی با اشاره به اینکه در نیمه دوم سال بر ستادهای شهرستانی تمرکز می‌کنیم، بیان کرد: تأمین آب همدان مطالبه دیرباز بوده که تاکنون انجام نشده است، در این زمینه ترک فعل مدیران سابق و فعلی پیگیری و به دستگاه قضا گزارش خواهد شد.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان همدان با بیان اینکه در مورد مشکلات آب همدان در ۱۸ ساله اخیر باید خیلی‌ها پاسخگو باشند، اضافه کرد: ستاد ناظر بر پرونده ترک فعل‌ها است و در این مورد کوتاه نخواهیم آمد.

صابریون با اشاره به اینکه سه جلسه تخصصی در حوزه آب در ستاد تشکیل شده و این مطالبه به حق مردم همچنان در دست پیگیری است، گفت: باید به جمع‌بندی نهایی رسیده سپس اطلاع‌رسانی شود.

وی با بیان اینکه گروه‌های احیاگر ستاد معطل کسی نیستند و موضع ستاد در چارچوب قانون مورد حمایت‌ ماست، افزود: آب پایدار و بهداشتی حق مردم همدان است و ستاد بر روی این مطالبه گری پا برجاست.

صابریون در پایان هدف ستاد را  کمک کردن دانست و یادآور شد: در صورت عدم همراهی و همکاری مدیر موضوع پیگیری و پرونده به دستگاه قضا ارجاع می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha