• پنجشنبه / ۷ مهر ۱۴۰۱ / ۰۹:۵۹
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 1401070702832
  • خبرنگار : 71607

پیش‌بینی احتمال ابتلا به عوارض طولانی‌مدت کووید ۱۹ با یک آزمایش

پیش‌بینی احتمال ابتلا به عوارض طولانی‌مدت کووید ۱۹ با یک آزمایش

نتایج آخرین مطالعه محققان کالج دانشگاهی لندن نشان می‌دهد آزمایش خونی که افراد در زمانی که مبتلا به کووید-۱۹ هستند، انجام می‌دهند، می‌تواند پیش‌بینی کند که آیا احتمال ابتلا به مشکلات سلامتی طولانی‌مدت پس از بیماری در این افراد وجود دارد یا خیر.

به گزارش ایسنا و به نقل از اسکای، نتایج یک مطالعه جدید نشان می‌دهد آزمایش خونی که افراد در هنگام ابتلا به کووید-۱۹ انجام می‌دهند، می‌تواند پیش‌بینی کند که آیا احتمال ابتلا به مشکلات سلامتی طولانی‌مدت برای آنها وجود دارد یا خیر.

محققان کالج دانشگاهی لندن در این مطالعه سطوح بیش از ۹۰ پروتئین خون را در ۵۴ کارمند بخش مراقبت‌های بهداشتی مبتلا به کووید-۱۹ و یک گروه کنترل شده از کارکنان سالم را بررسی و با یکدیگر مقایسه کردند.

آنها دریافتند که چندین پروتئین به طور چشمگیری تا ۶ هفته، حتی در افرادی که علائم خفیف دارند، مختل می‌شوند.

محققان پیش‌بینی کردند که ۲۰ نفر از آنها علائم پایداری را تا یک سال بعد تجربه خواهند کردند که بیشتر آنها با فرآیندهای ضد لخته شدن و ضد التهابی مرتبط بودند.

محققان سپس از یک الگوریتم هوش مصنوعی (AI) برای اسکن پروتئین‌ها در نمونه‌های خون استفاده کردند و با موفقیت ۱۱ کارمند بخش بهداشتی را که علائم کووید طولانی‌مدت در آنها وجود داشت، شناسایی کردند.

دکتر وندی هیوود(Wendy Heywood)، یکی از محققان کالج دانشگاهی لندن، گفت: اگر بتوانیم افرادی را که احتمال ابتلا به کووید طولانی‌مدت را دارند، شناسایی کنیم، راه به روی توسعه آزمایش‌های درمانی مانند داروهای ضد ویروسی در این مرحله اولیه هموار می‌شود.

دیگر محققان این مطالعه گفتند که آزمایش خون باید در یک مطالعه بزرگتر تأیید شود تا مطمئن شوند که الگوریتم هوش مصنوعی به درستی کار می‌کند.

یافته‌های این مطالعه در مجله "Lancet eBioMedicine" منتشر شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha