• چهارشنبه / ۶ مهر ۱۴۰۱ / ۱۴:۱۷
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 1401070602571
  • خبرنگار : 50026

وقتی بازار ناایمن است و اصناف همکاری ندارند

وقتی بازار ناایمن است و اصناف همکاری ندارند

ایسنا/خراسان جنوبی معاون برنامه‌ریزی و پشتیبانی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی بیرجند با اشاره به وجود برخی مدارس ناایمن در شهر بیرجند، از عدم همکاری اتاق اصناف خراسان جنوبی برای ایمن سازی بازار قدیم بیرجند گلایه کرد.

محمدرضا سلمانی، امروز چهارشنبه ۶ مهر در نشست خبری با خبرنگاران به مناسبت گرامیداشت آتش‌نشانی و ایمنی با تأکید بر قیمت پایین خاموش کننده‌های دستی برای تجهیز ادارات، منازل مسکونی و خودروها اظهار کرد: اولین توصیه به تمامی افرادی که با حریق مواجه می‌شوند، تماس با آتش نشانی است چرا که در سه دقیقه اول وقوع یک حادثه حریق، بحران رخ می‌دهد.

به گزارش ایسنا، معاون برنامه‌ریزی و پشتیبانی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرستان بیرجند با اشاره به اینکه وضعیت ایمنی پاساژ سادسی بیرجند با همکاری خوب کسبه در حال انجام است،‌ افزود: سیستم تَر و خشک و همچین استانداردهای لازم برق‌ مغازه‌های این پاساژ انجام شده و تنها سیستم تهویه و اعلام حریق مانده است.

وی با گلایه از عدم همکاری اتاق اصناف استان برای ایمنی بازار قدیم بیرجند گفت: چهار جلسه ویژه بازار بیرجند با حضور نمایندگان دستگاه‌های مرتبط و معاون دادستان مرکز استان برگزار شده است اما درحالی‌که برخی از مغازه‌های بازار قدیم بیرجند، حتی مجهز به خاموش‌کننده دستی اطفای حریق هم نیستند اما اتاق اصناف هیچ همکاری برای رفع این مشکل نمی‌کند.

سلمانی به مواد قابل اشتعال در انبارهای بازار اشاره کرد و تاکید کرد: در فصل سرما، برخی از کسبه،‌ با استفاده از یک چراغ و سیلندر مایع،‌ اقدام به تامین گرمای محل کسب و کار خود می‌کنند که در صورت وقوع حریق در بازار، کنترل آن سخت خواهد بود.

وی، سقف بازار بیرجند را یکی دیگر از مشکلات پیش روی ایمن سازی بازار اعلام کرد و ادامه داد: باید در هر ۱۰ متر، به اندازه یک مترمربع، فضای سقف باز شود تا تهویه به درستی انجام شود؛ از ساکنان بافت فرسوده شهر بیرجند می‌خواهیم پارک وسایل نقلیه خود را به گونه‌ای انجام دهند که فضای کافی برای تردد خودروهای سنگین آتش‌نشانی در کوچه‌های کم‌عرض فراهم باشد.

بیشترین مشکل ایمنی مدارس

سلمانی با اشاره به وجود برخی مدارس ناایمن در شهر بیرجند، افزود: نواقص مدارس به مدیران اعلام شده است و طی یک ماه گذشته، بازدیدهای میدانی با معاون دادستان مرکز استان از برخی مدارس انجام شده است.

وی با بیان اینکه در حال حاضر بیشترین مشکل مدارس، عدم تعبیه سیستم اطفای حریق است، تصریح کرد: این امر لزوم تشکیل جلسات کمیته مدیریت سوانح مدرسه در تمامی مدارس را تشدید  می‌کند و این جلسه باید با حضور مدیر مدرسه و نمایندگان انجمن اولیا و مربیان تشکیل و چک لیست ایمنی به این سازمان اعلام شود.

معاون برنامه‌ریزی و پشتیبانی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرستان بیرجند برگزاری ۴۲۴۲ نفر ساعت آموزش ویژه ادارات و ۶۷۹۵ نفر ساعت ویژه مدارس را از جمله اقدامات انجام شده در سازمان آتش نشانی بیرجند اعلام کرد و یادآور شد: همچنین ۶۲۰ نفرساعت ویژه آتش نشانان افتخاری دوره‌های آموزشی برگزار شده است.

سلمانی به حوادث جاده‌ای که امدادرسانی در این حوادث، با هلال احمر است، ادامه داد: طبق اساسنامه آتش‌نشانی، وظیفه خدمات رسانی ما در محدوده شهری اعلام شده است اما برای حریق های جاده‌ای هم همکاران اعزام می‌شوند که به دلیل بُعد مسافت، تایم طلایی از دست رفته است.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha