• یکشنبه / ۳ مهر ۱۴۰۱ / ۰۵:۳۰
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 1401063021895
  • خبرنگار : 71489

نایب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس:

در حوزه اوقات فراغت بانوان باید کارهای جدی‌تری انجام شود

در حوزه اوقات فراغت بانوان باید کارهای جدی‌تری انجام شود
عکس: آرشیو

نایب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر لزوم انجام اقداماتی جدی در زمینه رفع نیازهای بانوان در زمینه اوقات فراغت اظهار کرد: باید نظام مسائل بانوان رصد شود و برای هرکدام به عنوان یک مساله دستگاه‌های متولی راهکاری ارائه دهند و اگر لازم است نظر علمای محترم و حوزه‌های علمیه نیز اخذ شود.

غلامرضا منتظری در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به آغاز حضور بانوان تماشاچی در ورزشگاه‌های کشور در جریان برگزاری مسابقات لیگ برتر فوتبال با تاکید بر اینکه نباید با مسائل برخورد سلبی داشته باشیم، بلکه باید تلاش کنیم که پاسخ اقناعی به جامعه بدهیم، گفت: درباره هر موضوعی اگر نظرمان منفی است، باید دلایل آن را بگوییم؛ وقتی مردم پاسخ شفاف بشنوند اعتمادشان افزایش پیدا می‌کند.

وی افزود: بحث حضور بانوان در ورزشگاه‌ها به هر دلیلی به نیاز جامعه تبدیل شده است اما درباره اینکه چگونه به این نیاز پاسخ دهیم، دست اندرکاران، متولیان و چهره‌های متخصص از وزارت ورزش و جوانان، پژوهش‌گران حوزه ورزش و فرهنگ و به ویژه حوزه‌های علمیه که در حال کار کردن در حوزه مسائل فقهی هستند، اقدامات کارشناسی انجام دهند.

نایب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس اظهار کرد: نمی‌توانیم به هر شکلی از قوانین جهانی تبعیت کنیم اما باید تلاش کنیم که این انتظارات را با رعایت اصول و موارد فرهنگی خودمان پیاده کنیم و به این نیازها به گونه‌ای پاسخ دهیم که آسیب‌هایی را برای ما در پی نداشته باشد.

منتظری گفت: بعد از تصمیم‌گیری باید زیرساخت‌های لازم را فراهم کنیم؛ درحال حاضر ظرفیت ورزشگاه آزادی تهران تا حدودی پاسخگوی این نیازها است، اما این ظرفیت‌ها باید در سایر نقاط کشور اعم از مراکز استان‌ها نیز تامین شود.

این نماینده مجلس در ادامه با بیان اینکه «در حوزه اوقات فراغت بانوان باید کارهای جدی‌تری انجام دهیم»، عنوان کرد: باید فضا و بسترهای لازم را با رعایت حریم برای بانوان فراهم کنیم؛ وزارت‌خانه‌های ورزش و ارشاد، شهرداری‌ها و مسئولان دیگر باید برای نیازهای بانوان چاره اندیشی کنند؛ در این چاره‌اندیشی نیز فقط به ورزشگاه‌ها فکر نکنیم چراکه انتظارات بانوان یبشتر از این موضوعات است. باید نظام مسائل بانوان رصد شود و برای هرکدام به عنوان یک مساله دستگاه‌های متولی راهکاری ارائه دهند و اگر لازم است نظر علمای محترم و حوزه‌های علمیه نیز اخذ شود.

منتظری اظهار کرد: امروز حوزه‌های علمیه ما پویا هستند و متخصصین توانمندی را در این حوزه‌ها داریم و الان در حوزه‌های فقه فرهنگ و فقه ورزش و موسیقی و هنر و گردشگری متخصصانی داریم. باید پیوند بدنه کارشناسی، فقهی و تخصصی افزایش یابد تا مدلی برای هر مساله طراحی شود که با اصول و ارزش‌های ما مغایرت نداشته باشد.

وی در پایان با تاکید بر تاثیرگذاری تاثیر رفع انتظاراتی نظیر حضور در ورزشگاه‌ها بر نشاط بانوان گفت: در گزارشی که چند ماه قبل از سوی معاون امور زنان ریاست جمهوری درباره حضور زنان در ورزشگاه‌ها در جلسه شورای عمومی کشور ارئه شد، این نهاد از حضور بانوان در ورزشگاه‌ها راضی بودند و گفتند که مسائل مورد نظر رعایت شده و اتفاقاً خانم‌ها به راحتی در سکوهای تعیین شده نشستند و مشکلی در روند کار وجود نداشت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha