• جمعه / ۲۵ شهریور ۱۴۰۱ / ۱۳:۳۴
  • دسته‌بندی: قزوین
  • کد خبر: 1401062518821
  • خبرنگار : 50553

واگذاری کتابخانه کانون پرورش فکری چه نتیجه‌ای خواهد داشت؟

واگذاری کتابخانه کانون پرورش فکری چه نتیجه‌ای خواهد داشت؟

ایسنا/قزوین مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان قزوین گفت: واگذاری کتابخانه‌های کانون تنها واگذاری یک کتابخانه نیست بلکه ایجاد مشکل بر پیکره فعالیت‌های گسترده فرهنگی در این کانون است بنابراین این بخش قابل واگذاری نخواهد بود.

علی‌اکبر موسوی در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص پیشنهاد واگذاری کتابخانه‌های کانون به نهاد کتابخانه‌های عمومی اظهار کرد: این پیشنهاد از طرف وزیر ارشاد مطرح شده اما با توجه به توضیحاتی که در قالب یک بیانیه اولیه ارائه داده‌اند نشان می‌دهد کار کارشناسی در این خصوص صورت نگرفته است.

وی افزود: این پیشنهاد یک طرح خام اولیه است و مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کشور نیز این طرح را غیرکارشناسی تلقی کرده است.

موسوی عنوان کرد: کتابخانه‌های کانون پرورش فکری فقط یک کتابخانه صرفاً برای امانت دادن کتاب نیستند بلکه در این قسمت فعالیت‌های ادبی، هنری و فرهنگی بسیاری انجام می‌شود.

وی ادامه داد: در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان ۶۹ فعالیت اعم از فعالیت‌های عمومی و تخصصی انجام می‌شود؛ واگذاری کتابخانه‌های کانون تنها واگذاری یک کتابخانه نیست بلکه ایجاد مشکل بر پیکره فعالیت‌های گسترده فرهنگی در این کانون است بنابراین این بخش قابل واگذاری نخواهد بود.

این مسئول بیان کرد: قدمت و کارکرد کانون پرورش فکری در قبل و بعد از انقلاب نشان می‌دهد که این نهاد یک نهاد کاملاً تخصصی است و اینکه زیر نظر ارگان مشابه خودش قرار گیرد عمل دقیق و کارشناسی نیست.

وی گفت: واکنش‌هایی که در این مدت از طرف شخصیت‌های فرهنگی و سیاسی نسبت به این موضوع صورت گرفت نشان می‌دهد که این طرح جامع نیست و منتفی خواهد شد.

۱۶ کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در قزوین فعالیت می‌کنند

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان قزوین در بخش دیگری از سخنانش اظهار کرد: ۱۶ کانون پرورش کودک و نوجوان در استان قزوین ضمن برگزاری کلاس و کارگاه‌های متنوع در رشته‌های فرهنگی، هنری و ادبی فعالیت می‌کنند.

وی افزود: در ۲ سال اخیر به دلیل شرایط کرونایی کلاس‌ها به صورت مجازی برگزار می‌شد اما با جذابیت‌های بصری که در این‌کانون‌ها وجود دارد نیاز به حضور نوجوانان و آموزش چهره به چهره است که خوشبختانه در سال جاری و با کاهش محدودیت‌های کرونایی شاهد استقبال بی‌نظیر نوجوانان از کلاس‌های حضوری کانون بودیم.

این مسئول خاطرنشان کرد: قصه گویی، داستان نویسی، نقاشی، خوشنویسی، رباتیک، بازیگری و تئاتر از دیگر کلاس‌های برگزار شده در این کانون است.

موسوی در پایان گفت: تمامی کارگاه‌های آموزشی در کانون پرورش فکری با هدف پرورش و رشد خلاقیت فکری و ذهنی نوجوانان صورت می‌گیرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha