محمود کمانی در گفتوگو با ایسنا، در خصوص اقدامات صورت گرفته در حوزه توسعه انرژیهای خورشیدی در بخش خانگی، اظهار کرد: خرید برق در بخش حمایتی به ازای هر کیلووات ساعت ۲۲۰۰ تومان اعلام شده، مشوق بعدی اعطای وامهای کمبهره است که بانکهایی که در بودجه تعیین شده موظف به تامین منابع هستند و بخشی نیز از سوی منابع نهادهای حمایتی تامین خواهد شد.
احداث ۹۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در کشور
وی با بیان اینکه برای بخشهای غیر حمایتیها نیز درحال تغییر نرخ هستیم و بحث خرید برق مطرح است، اظهار کرد: خوشبختانه در پرداخت بهموقع خرید برق در بخش انشعابی تاخیری نداشتیم، تا کنون در بخش خانگی ۹۰ مگاوات در ۸۰۰۰ واحد نصب شده در مجموع در سال گذشته ۲۰ مگاوات به ظرفیت انشعاب خانگی اضافه شد که در مقیاس خود عدد قابل توجهی است. در بخش خانگی انشعابها در حد ۵ کیلووات تا ۲۰ کیلووات هستند.
رییس سازمان انرژی های تجدیدپذیر با اشاره به مشوقهایی که برای توسعه تجدیدپذیرها لحاظ شده است، اظهار کرد: مهمترین مشوق خرید برق با قیمت مناسب است، در این شرایط سرمایهگذار تمایل به سرمایهگذاری خواهد داشت، در همین راستا در مناقصات برگزار شده قیمت را ۶.۹ سنت درنظر گرفتیم که بهصورت ارزی در زمان پرداخت محاسبه میشود و نوسانات ارزی نیز روی آن تاثیری ندارد.
بهگفته کمانی مشوق بعدی زمین بوده که با روش جدید با کمک استانداریها زمین را در کوتاهترین زمان ممکن تحویل میدهیم، بحث مطالعات اتصال به شبکه نیز مطرح است در این مدل جدید یک مطالعه اولیه انجام میدهیم و سرمایهگذار میتواند بهراحتی مجوز لازم را اتخاذ کند.
انتهای پیام
نظرات