هادی قربانی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اینکه میزان تولید زباله در این شهر طی ۳-۴ سال گذشته هیچ تغییری نکرده است، اظهار کرد: شاید یکی از علت های اصلی این امر پایین آمدن توان اقتصادی مردم باشد.
وی افزود: میزان تولید زباله در شهر بجنورد روزانه ۱۲۸ تا ۱۳۰ تن است که این میزان طی ۳-۴ سال اخیر ثابت بوده است.
قربانی ادامه داد: طی بررسی که صورت گرفته حدود ۳۰ درصد از زباله هایی که به صورت روزانه در این استان تولید می شود قابل بازیافت است اما در حال حاضر میزان زباله ای که روزانه برای آن ها تفکیک از مبدا صورت می گیرد، یک تا یک و نیم تن (کمتر از ۱.۵ درصد) است.
وی تصریح کرد: در حال حاضر در برخی از شهرها میزان تفکیک زباله از مبدا ۱۰ تا ۱۵ درصد است که تلاش ما بر این است تا شهر بجنورد به این میزان برسد.
این مقام مسئول بیان کرد: در حال حاضر ۴ یا ۵ پایگاه تفکیک زباله در سطح شهر فعال شده است که زباله های قابل بازیافت مردم را تحویل می گیرد و به دنبال آن هستیم تا این پایگاه ها را افزایش دهیم.
وی همچنین از اجرای طرح ساماندهی زباله گردها و برخورد با آن ها در بجنورد خبر داد و گفت: ۱۵۰ تا ۲۰۰ زباله گرد توسط این سازمان شناسایی شده اند و از آنجاییکه اکثر آن ها معتاد بوده اند زمانیکه با آن ها تماس گرفته می شود، در قید حیات نیستند.
مدیرعامل سازمان پسماند بجنورد افزود: در حال حاضر از تعداد مذکور ۴۰ تا ۵۰ نفر در قید حیات هستند و سایر زباله گردها، افرادی هستند که تازه وارد این کار شده اند.
وی ادامه داد: قرار بر این است تا به این افراد آموزش هایی در ارتباط با بهداشت و حفظ محیط زیست و... داده شود.
قربانی بیان کرد: علاوه بر آن محیط کاری این افراد نیز ساماندهی خواهد شد تا وارد هر محله ای نشوند.
انتهای پیام
نظرات