به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی جهاددانشگاهی آذربایجان غربی، مدیر مرکز کشت بافت معاونت پژوهشی جهاددانشگاهی آذربایجان غربی با اشاره به اینکه این کارگاه در راستای پاسخ به بخشی از نیازهای روز جامعه و ایجاد زمینه های اشتغال و کارآفرینی تعریف و اجرا می شود، اظهار کرد: تکثیر و تولید گیاهان از طریق تکنیک کشت بافت با هدف تربیت نیروهای متخصص و تسهیل در اشتغال دانش آموختگان برگزار خواهد شد.
وی ادامه داد: این کارگاه آموزشی شامل مباحث مقدماتی و پیشرفته کشت بافت گیاهی بصورت تئوری و عملی به همراه ارائه گواهی معتبر پایان دوره توسط جهاددانشگاهی می باشد.
مدیر مرکز کشت بافت معاونت پژوهشی جهاددانشگاهی آذربایجان غربی افزود: زمان برگزاری دوره، اواخر شهریور ماه 1401 و شامل 8 ساعت نظری و 10 ساعت عملی میباشد.
علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام با شماره تلفن-های 04432417355 داخلی 170 یا شماره موبایل 09229980827 تماس حاصل نمایند.
لازم به ذکر است مرکز کشت بافت گروه پژوهشی تولید متابولیت های ثانویه در سامانه های زیستی اولین مرکز کشت بافت در شمالغرب کشور بوده که از سال 1387 مشغول به تحقیق و پژوهش در زمینه بهینه سازی و بهبود پروتکل های تکثیر و تولید انواع پایه درختان میوه از طریق کشت بافت بوده و از سال 1400 به صورت تجاری اقدام به تولید حدود 15 هزار اصله پایه درختان میوه نموده است و پیش بینی می گردد این تعداد در سال 1401 به رقمی حدو دو برابر افزایش یابد.
در حال حاضر پایه های GN15 و GF677 (پایه مناسب برای هلو، شلیل و بادام)، Gisella6 و Maxma60 (پایه مناسب برای گیلاس و آلبالو)، M7 (پایه مناسب برای انواع سیب)، OHF69 (پایه مناسب برای گلابی) و C-29 (پایه مناسب برای آلو و زردآلو) توسط این مرکز تولید و آماده فروش و ارائه به کشاورزان و نهالکاران است.
انتهای پیام
نظرات