• یکشنبه / ۲۰ شهریور ۱۴۰۱ / ۱۰:۵۳
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1401062015082

در دیدار سفیر برزیل با استاندار قم مطرح شد؛

ضرورت افزایش تعاملات اقتصادی با برزیل در بخش کشاورزی و صادرات فرش

ضرورت افزایش تعاملات اقتصادی با برزیل در بخش کشاورزی و صادرات فرش

ایسنا/قم در دیدار سفیر برزیل در تهران با استاندارقم با اشاره به رویکرد دولت سیزدهم برای گسترش روابط اقتصادی با کشورهای مختلف، بر استفاده از ظرفیت اتاق بازرگانی ایران و برزیل در این راستا تاکید شد.

سید محمدتقی شاهچراغی امروز یکشنبه ۲۰ شهریورماه در دیدار با  لودمار گونسالوس دی آگیارنتو سفیر برزیل در ایران، با اشاره به اینکه قم مرکز فکری و نرم‌افزاری انقلاب اسلامی است، گفت: اسلامی که در قم ترویج می شود اسلام اصیل و تفاوت های اساسی با اسلام افراطی و سلفی دارد.
وی افزود: بسیاری از بزرگان دینی در قم حضور دارندو همواره در تلاش هستند تا با اندیشمندان سایر ادیان تعامل ایجاد کنند.
استاندار قم با بیان اینکه انقلاب اسلامی بر برقراری ارتباط و تعامل با سایر کشورها تاکید دارد، گفت: پس از انقلاب اسلامی در حوزه‌های مختلف و به ویژه علوم نانو، تکنولوژی و ... شاهد رشد و پیشرفت‌های چشم‌گیر بوده‌ایم.
استاندار قم با اشاره به اینکه در حوزه کشاورزی می‌توانیم از ظرفیت‌های کشور برزیل استفاده کنیم، تصریح کرد: در دولت سیزدهم باور ما بر این است هرچه ارتباط ما با سایر کشورها بیش‌تر باشد، منافع بیش‌تری نصیب هر دو کشور می‌شود.
وی با بیان اینکه فرش دستباف، سوهان و عقیق انگشتر از صنایع مشهور قم هستند، افزود: امیدواریم ارتباطات بین دو کشور افزایش پیدا کند و این تعاملات می‌تواند در حوزه‌های مختلف و به ویژه در مسائل اقتصادی انجام شود.
سفیر برزیل در تهران هم در این دیدار با تاکید بر عدم استقبال دولت برزیل از تحریم‌ها بدلیل آسیب زدن به مردم گفت: با وجود تحریم‌ها ایران توانسته پیشرفت خوبی در حوزه فناوری نانو داشته باشد.
لودمار گونسالوس دی آگیارنتو با اشاره به ظرفیتهای اتاق بازرگانی ایران و برزیل بر ضرورت بیشتر معرفی توانمندی های ایران به دنیا تاکید کرد و افزود: ما می توانیم از این ظرفیت برای صادرات محصولات کشاورزی استفاده کنیم و شما هم می‌توانید از ظرفیت این اتاق برای صادرات فرش دستباف استفاده کنید.
وی افزود: سال آینده جشن ۱۲۰ سالگی ارتباط ایران و برزیل را با همکاری سفیر ایران در برزیل برگزار خواهیم کرد که ظرفیت بسیار مطلوبی برای معرفی منابع و فرهنگ دو کشور است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha