• شنبه / ۱۹ شهریور ۱۴۰۱ / ۱۱:۳۰
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 1401061914266
  • خبرنگار : 71489

نماینده مجلس شورای اسلامی

پذیرفته شدگان آزمون وکالت در کارآموزی سوادشان زیادتر شود

پذیرفته شدگان آزمون وکالت در کارآموزی سوادشان زیادتر شود

یک نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: به فرض درست بودن این پیش فرض که افراد پذیرفته شده در آزمون وکالت مرکز وکلای قوه قضائیه پس از استفساریه مجلس از سطح سواد بالایی برخوردار نیستند، باید یادآور شد که در سطح جامعه و مشاغل مختلف از جمله پزشکی و مهندسی نیز افراد قوی و ضعیف داریم اما مردم همیشه طبق رویه عقلایی به سراغ افراد توانمند می‌روند.

محمدتقی نقدعلی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به اظهار نگرانی برخی نسبت به سطح سواد وکلایی که پس از استفساریه مجلس درباره آزمون وکالت مرکز وکلای قوه قضائیه، پذیرفته شدند، با بیان اینکه «ان شاءالله در کارآموزی سوادشان زیادتر می‌شود»، اظهار کرد: آزمون به تنهایی ملاک ورود به عرصه وکالت و صدور پروانه وکالت نیست بلکه پس از آزمون، پذیرفته شدگان باید دوره کارآموزی وکالت را طی کنند.

وی گفت: در مدت دو سال کارآموزی، کارآموزان می‌دانند اگر قوه علمی خود را بالا نبرند، قطعاً در بازار کار جایی در میان مردم نخواهند داشت. بخشی از پذیرفته شدگان که ممکن است از سطح سواد خیلی بالایی نیز برخوردار نباشند، در این دو سال تجربیاتی کسب می‌کنند؛ چراکه «التجربة فوق العلم» یعنی تجربه بالاتر از علم است.

این نماینده مجلس با تاکید بر اینکه کسانی که حتی ۹۰ درصد نمره قبولی را اخذ کنند، از نظر اجرایی قطعاً توانمند نیستند، افزود: به فرض درست بودن این پیش فرض که افراد پذیرفته شده پس از استفساریه مجلس از سطح سواد بالایی برخوردار نیستند، باید یادآور شد که در سطح جامعه و مشاغل مختلف از جمله پزشکی و مهندسی نیز افراد قوی و ضعیف داریم؛ حتی این مساله ممکن است در عالم روحانیت نیز وجود داشته باشد.

بیشتر بخوانید:

نمره تراز ملاک قبولی در آزمون وکالت شد

نقدعلی تاکید کرد: این مردم هستند که برای نیازهای خود همیشه طبق رویه عقلایی به سراغ افراد توانمند می‌روند؛ اینکه ما بخواهیم کاسه‌ی داغ‌تر از آش و دایه‌ی دل‌سوزتر از مادر شویم و بگوییم الا و لابد کسی که از نظر قوه علمی حتی دو درصد پائین تر است وارد این عرصه نشود، کار صحیحی نیست. باید اجازه دهیم وکلا در مدت کارآموزی رشد یابند و تقویت شوند و خودشان را به جامعه اثبات کنند. این افراد یقیناً در عرصه اشتغال در حوزه وکالت جای خود را باز می‌کنند و اگر نتوانستند اساساً جامعه او را پس می‌زند.

وی گفت: ما قیم مردم نیستیم بلکه تسهیل‌گریم و برخی از چارجوب‌ها را مشخص می‌کنیم؛ این خود مردم هستند که از بین اشخاصی که در این عرصه فعالیت می‌کنند، فردی را برای مشورت و کمک گرفتن انتخاب کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha