• سه‌شنبه / ۱۵ شهریور ۱۴۰۱ / ۰۹:۱۱
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1401061511502
  • خبرنگار : 71402

بر اساس یک نظرسنجی

انگلیسی‌ها روی خوشی به آمدن لیز تراس نشان ندادند

انگلیسی‌ها روی خوشی به آمدن لیز تراس نشان ندادند

پس از هفته‌ها بلاتکلیفی، در نهایت «لیز تراس» به عنوان نخست‌وزیر تازه انگلیس انتخاب شد اما به نظر می‌رسد جامعه بریتانیا چندان دل خوشی از او ندارد. طبق نظرسنجی‌ جدیدی، تنها یکی از هفت شرکت‌کننده او را بهتر از بوریس جانسون می‌داند، یک‌چهارم هم او را بدتر می‌دانند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، تراس که امروز (سه‌شنبه) رسما سمت بوریس جانسون را بر عهده می‌گیرد، با انبوهی از مسائل مواجه است، از جمله بدتر شدن بحران هزینه‌های زندگی تا رکود قریب‌الوقوع.

نظرسنجی یوگاو در روز دوشنبه از ۲۴۸۸ بزرگسال نشان می‌دهد که ۱۴ درصد از مردم انتظار دارند تراس به نسبت جانسون عملکرد بهتری داشته باشد، در حالی که ۲۷ از مردم معتقدند که او بدتر خواهد بود.

تراس که در گذشته گفته بود از کاهش مالیات به جای «خیرات» حمایت می‌کند، روز یکشنبه قول داد که در اولین هفته کاری خود برای مقابله با افزایش صورت‌حساب‌های انرژی و برای افزایش عرضه انرژی، اقدامات فوری انجام دهد.

براساس نظرسنجی یوگاو، نیمی از شرکت‌کنندگان می‌گویند از اینکه لیز تراس رهبر بعدی بریتانیا خواهد بود، ناامید شده‌اند؛ به طوری که از هر پنج بریتانیایی تنها یک فرد به دولت تراس برای کاهش مشکل مبرم هزینه‌های زندگی اعتماد دارد.

تنها چهار درصد از پاسخ‌دهندگان با بیان اینکه از دیدن تراس در خانه شماره ۱۰ داونینگ استریت «بسیار خرسند» هستند، از این تحولات استقبال کردند و ۱۸ درصد دیگر از بریتانیایی‌ها گفتند که از چنین نتیجه‌ای «نسبتاً راضی» هستند.

بر اساس نظرسنجی جدید دیگری از یوگاو، به نظر می‌رسد که اکثر مردم در بریتانیا (۶۷ درصد) به ویژه در مورد توانایی تراس برای مقابله با افزایش هزینه‌های زندگی شک دارند؛ موضوعی که در صدر توجهات انگلیسی‌ها قرار دارد. تقریباً ۴۰ درصد از پاسخ‌دهندگان گفتند که به پتانسیل نخست‌وزیر آینده برای مقابله با این موضوع اصلا «اعتماد ندارند».

تراس با شکست ریشی سوناک، وزیر خزانه‌داری پیشین انگلیس به نخست‌وزیری رسید. او توانست رای ۸۱ هزار و ۳۲۶ محافظه‌کار را به دست آورد و رقیب او رای ۶۰ هزار و ۳۹۹ عضو حزب محافظه‌کار را گرفت. با این حال نظرسنجی یوگاو نشان می‌دهد که حمایت از تراس در میان رای‌دهندگان محافظه‌کار جامع نیست.

تنها چهار تن از هر ۱۰ رای‌دهنده محافظه‌کار می‌گویند که از پیروزی او راضی هستند و حدود یک‌سوم از آنها به توانایی او برای مقابله با بحران هزینه زندگی اعتماد دارند. بیش از نیمی از آنها (۵۴ درصد) به مهارت‌های او در این زمینه اعتمادی ندارند و حدود یک‌سوم از اینکه او بخواهد رهبری دولت را به دست بگیرد، ناامید هستند.

حدود ۴۰ درصد از انگلیسی‌ها بر این باورند که تراس «تقریبا عین همان» نخست‌وزیر مستعفی (بوریس جانسون) است. کمی بیش از یک چهارم (۲۷ درصد) فکر می‌کنند که او می‌تواند حتی بدتر باشد و تنها ۱۴ درصد تمایل دارند اعتبار بیشتری به او بدهند.

تراس سومین زنی است که پس از مارگارت تاچر، غول سیاسی دوران جنگ سرد و ترزا می، نخست وزیر بریتانیا می‌شود. او امروز پس از دیدار با الیزابت دوم در قلعه بالمورال اسکاتلند رسما کار خود را آغاز خواهد کرد. پیش از آن هم جانسون عازم آنجا می‌شود تا رسما استعفای خود را تقدیم ملکه انگلیس کند.

پیش از پیروزی لیز تراس، «نیکولا استورجن» وزیر اول اسکاتلند گفت که ممکن است تراس نه تنها برای اسکاتلند بلکه برای کل بریتانیا به یک «فاجعه» تبدیل شود.

اظهارات استورجن در واکنش به گزارش ساندی تایمز مطرح شد که نشان می‌داد تیم لیز تراس در نظر دارد تا حداقل رای لازم برای برگزاری دومین رفراندوم استقلال اسکاتلند را افزایش دهد. استورجن یکشنبه پیش از آنکه مشخص شود تراس در رقابت حزبی به پیروزی دست یافته، به اسکای نیوز گفت که صحبت درباره جلوگیری از برگزاری یک رفراندوم یا «دستکاری قوانین به نفع یک طرف» نشانه «ضعف اساسی» است.

براساس گزارش ساندی تایمز، تراس به دنبال تصویب قانون جدیدی است که یک همه‌پرسی دیگر استقلال را تا زمانی که نظرسنجی‌ها نشان دهند که ۶۰ درصد از جمعیت اسکاتلند حداقل برای یک سال از همه‌پرسی جدید حمایت می‌کنند، ممنوع می‌کند. براساس نظرسنجی تازه ساندی تایمز، سطح فعلی حمایت از همه‌پرسی به میزان قابل توجهی کمتر از آستانه بالقوه است.

استورجن که مایل است تا ماه اکتبر دومین رفراندوم استقلال از بریتانیا را برگزار کند، گفت: چون شما از باختن در یک رقابت دموکراتیک می‌ترسید، این بهانه نمی‌شود یا آن را قابل قبول نمی‌کند که بخواهید قوانین دموکراسی را بازنویسی کنید.

در جریان رفراندوم سال ۲۰۱۴، اسکاتلندی‌ها ۵۵ درصد به ۴۴ درصد به ماندن و ادامه اتحاد با بریتانیا رای دادند. اما بعد از بریگزیت، استورجن دوباره خواستار برگزاری رفراندوم برای جدا کردن اسکاتلند از بریتانیا شد. در رای بریگزیت، اسکاتلندی‌ها به ادامه عضویت بریتانیا در اتحادیه اروپا رای داده بودند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۱-۰۶-۱۵ ۱۵:۳۷

زن کثیف و نژاد پرست همچنین عامل تورم و گرانی به خاطر هارت و پورت آبکی علیه روسیه ، تورم در انگلیس به این شرایط رسیده بدتر هم خواهد شد خداروشکر ، اروپا یکی پس از دیگری به امید خدا باید از پا دربیان این همه ظلم به جهانیان کردید