محمدرضا صادقی در نشست بررسی" قطب دامپروری مهدیشهر" با اشاره به نیاز تامین منابع آبی برای این مجتمع ها، اظهار کرد: با توجه به این که در پنج مجتمع دامپروری بالغ بر ۱۲۰ هزار دام پیش بینی شده است، نیازمند ۱۶ لیتر آب بر ثانیه در این مجتمع ها هستیم.
وی با اشاره به ظرفیت های بالقوه شهرستان مهدیشهر در حوزه دامپروری ادامه داد: ایجاد بزرگترین مجتمع دامپروری ، سنگ بنای تبدیل شهرستان مهدیشهر به قطب دامپروری کشور
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری سمنان با ابراز رضایت از روند بسترسازی ها برای اجرایی شدن این پروژه گفت: با مطالعه ای که جهاد دانشگاهی انجام داده است ۲۸۰ هکتار در پنج نقطه از شهرستان مهدیشهر برای ایجاد مجتمع های دامپروری مشخص شده است.
صادقی با اشاره به اشتغال زایی های این طرح ملی اضافه کرد: ایجاد این مجتمع ها می تواند بیش از ۱۴۰۰ فرصت شغلی ایجاد کند.
وی تصریح کرد: در حال حاضر ایجاد یک مجموعه دامپروری در قطب دامپروری شهرستان مهدیشهر با تمام قوا در حال پیگیری است.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری سمنان افزود: تامین زیر ساخت ها در ایجاد این مجتمع ها گام اولی است که در حال پیگیری و انجام است.
وی با بیان اینکه دام سنگسری در ایران دام شناخته شده ای است بر لزوم احیا و حفاظت از این دام بومی تاکید کرد.
صادقی از دام سنگسری به عنوان یک دام مقاوم و سازگار با اقلیم منطقه نام برد و تصریح کرد: ما این صنعت را با کمک دستگاه های ذی ربط در شهرستان مهدیشهر به قطب دامپروری مبدل خواهیم کرد.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری سمنان از تلاش دولت سیزدهم برای بازگشت امید به جامعه خبر داد و خاطرنشان کرد: پاشنه آشیل کشور نا امیدی است و مهم ترین رسالت ما ایجاد امیدورای در بین مردم است.
انتهعی پیام
نظرات