به گزارش ایسنا به نقل از بروج، فر کامبی بروج (مستر باکس) با امکان پخت انواع غذاها در سه حالت گردش هوای داغ، بخارپز و ترکیب هوای داغ و بخار هیچ محدودیتی در پخت گریل، بخارپز، سرخ کردن، دودی کردن، پخت نان، شیرینی و دسر باقی نمیگذارد.
مزایای فر کامبی بروج در یک نگاه
- صرفهجویی در فضا به دلیل عدم نیاز به تجهیزات دیگر
- عدم نیاز به تجهیزات مختلف نظیر بخارپز، سرخ کن، پروفر خمیر و...
- ایجاد منوی متنوع
- پخت همزمان غذاهای متفاوت با روش پخت یکسان
- افزایش ظرفیت پخت به دلیل سرعت در پخت
- شخصیسازی برنامههای پیشفرض پخت در پنل کنترل هوشمند
- کاهش هزینه روغن مصرفی
- کاهش هدررفت و ضایعات مواد غذایی
- شستشوی خودکار
- کاهش گرمای محیط با توجه به عایقبندی مناسب حرارتی
- مصرف پایین گاز، آب و برق (راندمان بالای انرژی)
- حفظ سلامت و ایمنی کاربر
مستر باکس مناسب برای همه آشپزخانهها
فر مستر باکس در 3 مدل 6 طبقه، 10 طبقه و 20 طبقه تنها با اشغال یک مترمربع فضا برای هر آشپزخانهای مناسب است. این دستگاه با قابلیت پخت انواع غذای ایرانی، بینالملل، فست فود، نان، کیک و شیرینی تمام نیازهای آشپزخانه مجموعه، رستوران یا کافه شما را با هر ظرفیتی از پخت برآورده میکند.
عدم نیاز به تجهیزات متعدد
یکی از مزیتهای مهم مستر باکس این است که شما را از خریدن دستگاههای متعدد و مجزا نظیر سرخکن، بخارپز، گریل، پروفر خمیر و... بینیاز میکند. تصور کنید اگر بخواهید تمام این دستگاهها را در کنار هم قرار بدهید، به چه فضای زیادی نیاز دارید، بنابراین با فر بروج در فضای آشپزخانه نیز صرفهجویی میکنید.
منوی متنوع
فر کامبی بروج با ارائه سه روش پخت گردش هوای داغ، بخارپز و پخت ترکیبی امکان طبخ همه غذاها، نانها، کیکها و شیرینیها را فراهم میکند. با حضور این دستگاه در آشپزخانه، میتوانید منوی متنوعی ارائه داده و رضایت مشتریان خود را تامین کنید.
پخت انواع خوراک گوشت و سبزیجات، کبابها، جوجه کباب، ماهیچهها، استیکها، مرغ بریانی، انواع ماهی ها، پلوها، نودل، کتلت، لازانیا، سیبزمینی سرخکرده، پیازداغ، شنیتسل، ناگت پنیری، کوردن بلو، فستفودها، گراتن، اشترودل، ماکارونی، پیتزا، تخممرغ نیمرو، انواع کوکو، انواع نان، کیک، شیرینی و دسر گرم با این دستگاه امکانپذیر است.
همچنین با وجود مستر باکس میتوانید وعده صبحانه را نیز به منوی خود اضافه کنید یا با امکان پخت کیک، شیرینی، کوکی و دسرها خدمات کافه را به مشتریان خود ارائه بدهید.
مزایای فر بروج برای پخت غذای سالم
فر بروج با ارائه روشهای پخت متنوع، مزایای زیادی برای طبخ غذای سالم دارد که از آنها میتوان به کاهش موثر روغن، حفظ مواد مغذی و افزایش ارزش غذایی، تنوع منوی غذایی، کیفیت ثابت و تکرارپذیری، عدم نیاز به نظارت دائم آشپز بر پخت غذا و... اشاره کرد.
با پخت غذا در این دستگاه، آشپز دیگر مانند روش سنتی از روغن به صورت مکرر و طولانیمدت استفاده نمیکند، روغن در غذا و هنگام طبخ در دمای بالا و کنترلنشده نمیسوزد و غذاهای سرخکردنی با روغن کمی آماده میشوند، بنابراین جذب روغن ندارند.
پخت غذاهای سالم اما خوشمزه
با فر کامبی بروج میتوان انواع ماهی، سیبزمینی خلالی و سبزیجات مختلف را گریل یا بخارپز کرد. کتلت، کوکوی سبزی، کوکوی سیب زمینی، انواع سوخاری و شنیتسل با مقدار کمی روغن آماده میشوند، اما نکته مهم این است که با وجود روغن کم، بسیار خوشمزه هستند.
انواع سبزیجات مانند گلکلم، هویج، کلم بروکلی، قارچ، کدو و پروتئینهای لطیف را میتوان در این دستگاه بخارپز کرد. گرمای مرطوب در این دستگاه که از طریق بخار ایجاد میشود باعث حفظ ساختار، بافت، مواد مغذی، شکل و رنگ سبزیجات و آبدار نگه داشتن غذا در طی فرآیند پخت میشود.
کاربری آسان و عملکرد بینقص فر کامبی بروج همه افراد را یک سرآشپز حرفهای خواهد کرد. شستوشوی خودکار تنها با لمس چند دکمه روی پنل کنترل هوشمند نیاز به نظارت اپراتور ندارد. کافی است پس از اتمام کار پخت روزانه، نوع شستوشو را انتخاب کنید تا صبح روز بعد با دستگاهی تمیز و بهداشتی روبرو شوید.
بیکر باکس، فر مخصوص نان و شیرینی
بیکر باکس یک فر تمامبرقی است که در دو مدل 5 و 10 طبقه با اولویت پخت نان و شیرینی طراحی و تولید شده، اما قابلیت پخت انواع غذاها را نیز دارد. با وجود این محصول، دیگر به خرید پروفر نیازی ندارید، زیرا با تولید بخار مستقیم با درجه حرارت پایین (از 40 درجه سانتیگراد) امکان عملآوری خمیر را فراهم میکند.
بیکر باکس با امکان تنظیم دما از 40 تا 300 درجه سانتیگراد، دارای 3 روش پخت گردش هوای داغ، بخارپز و ترکیب هوای داغ و بخار است و قابلیت استفاده از برق تکفاز و سهفاز را دارد. این دستگاه سرعت و ظرفیت پخت را در کافهبیکریها و قنادیها افزایش میدهد.
شف باکس، کوچک ترین فر کامبی 6 طبقه
بروج با در نظر گرفتن نیازهای مجموعههایی نظیر کافیشاپ، رستورانهای کوچک و فودتراک، دو فر کاربردی و چندمنظوره شف باکس و شف باکس پلاس را طراحی و تولید کرده است. با وجود این دستگاهها ارائه منوی متنوع از انواع غذاها، نان و شیرینی حتی در فضای محدود (کمتر از یک متر فضا)، تنها با یک دستگاه ممکن است!
این دستگاهها با تنظیم دما از 30 تا 300 درجه سانتیگراد و بخار از 30 تا 120 درجه سانتیگراد، پخت طیف متنوعی از انواع غذا، فینگرفود، نان، کیک و شیرینی را امکانپذیر میکنند. پخت نان و شیرینی بدون نیاز به پروفر و 4 برنامه شستشوی خودکار بر اساس میزان کثیفی دستگاه از دیگر مزایای مهم شف باکس است.
بروج با ارائه تجهیزات مدرن آشپزخانه صنعتی، ضمن اصلاح روشهای سنتی و صرفهجویی در مصرف منابع انرژی، کیفیت پخت را به طرز چشمگیری افزایش داده است.
انتهای رپرتاژ آگهی
نظرات