نستهن مقدم، شهردار یاسوج عصر دوشنبه هفتم شهریور ماه ۱۴۰۱ در این مراسم با حضور وزیر کشور، گفت: این پروژه ظرفیت تفکیک روزانه ۴٠٠ تن زباله را دارد.
وی افزود: تحقق این پروژه نقش مهمی در ارتقای سلامت جامعه داشته و زیرساخت تفکیک تا ۹٠٠ تن نیز فراهم است.
مقدم با بیان اینکه فاز اول این کارخانه عملیاتی شده است، اظهار کرد: فاز دوم پروژه نیز در آینده و در صورت مساعدت کشوری متولیان و تامین اعتبار اجرایی میشود.
شهردار یاسوج خاطرنشان کرد: این کارخانه که دغدغه و خواسته دیرینه مردم استان کهگیلویه و بویراحمد بخصوص شهر یاسوج بوده، روزانه قابلیت تفکیک ۴۰۰ تن زباله را دارد که باعث ارتقای شاخص سلامت در سطح شهرستان بویراحمد می شود.
مقدم تصریح کرد: در فاز اول برای ۵۰ نفر اشتغال ایجاد می شود و در فاز دوم بیش از ۱۲۰ نفر بصورت مستقیم شغل ایجاد خواهد شد که با تکمیل مراحل تفکیک از مبدا این تعداد قابل افزایش است.
وی ادامه داد: چرخی که بازیافت از جمع آوری و پردازش از درب منازل تا کارخانه بازیافت انجام می شود که در این زمینه نیازمند کارهای فرهنگی و همکاری مردم هستیم.
به گزارش ایسنا، شهردار یاسوج بیان کرد: در صورت تامین اعتبار ظرف ۶ ماه آینده فاز دوم این کارخانه تکمیل و به بهره برداری خواهد رسید.
هدایت اکبری، نایب رئیس شورای شهر یاسوج گفت:
متاسفانه اراده ای برای حمایت و استقبال از سرمایه گذاران وجود ندارد و مدیران حمایت نمی کنند.
وی افزود: نیروهای شرکتی شهرداری یاسوج بلاتکلیف هستند و امنیت شغلی ندارند و انتظار داریم مشکل این قشر یک بار برای همیشه رفع شود.
اکبری تصریح کرد: آسفالت خیابانهای شهر یاسوج خوب نیست و به مشکل و معضلی تبدیل شده است.
نایب رئیس شورای شهر یاسوج اظهار کرد: برخی از نقاط شهر یاسوج شبیه روستاست و حتی از روستا بدتر است.م
اکبری ادامه داد: ماشین آلات شهرداری فرسوده و از کار افتادن هستند کمک و حمایت شود.
وی بیان کرد: تنها استانی که آزمون از نیروهای شرکتی شهرداریها انجام نشده و سازمان بازرسی جلو گرفته استان کهگیلویه و بویراحمد بخصوص شهر یاسوج بوده است.
مهرداد عدالت خواه، پیمانکار کارخانه بازیافت زباله نیز گفت: ۶۰ میلیارد تومان برای ساخت و راه اندازی کارخانه بازیافت شهر یاسوج هزینه کرده ام، یک ریال تسهیلاتی دریافت نکرده ام و ۶۰ نفر نیز اشتغالزایی شده است.
انتهای پیام
نظرات