• پنجشنبه / ۳ شهریور ۱۴۰۱ / ۱۲:۵۶
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1401060302217

شروع طرح "حامیم" با شرکت ۸۰۰ دانشجو در فارس

شروع طرح "حامیم" با شرکت ۸۰۰ دانشجو در فارس

ایسنا/فارس طرح «حامیم» به همت نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه‌های فارس و با مشارکت بالغ بر ۸۰۰ دانشجو از سراسر فارس، در شیراز آغاز به کار کرد.

صبح پنجشنبه سوم شهریور، همزمان با دومین روز از هفته دولت، طرح "حامیم" به همت نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه‌های فارس، در حرم مطهر حضرت شاهچراغ(ع) با هدف اجرای برنامه‌های مختلف فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، تفریحی و زیارتی، علمی و ... آغاز به کار کرد.

مسئول دفتر نهادنمایندگی ولی فقیه در دانشگاه‌های فارس در حاشیه این رویداد با بیان اینکه به تعبیر مقام معظم رهبری، یکی از مشکلات کشور فاصله بین مردم و حاکمیت و راهکار این موضوع، ایجاد و سازماندهی حلقه های میانی است، این حلقه را واسط بین حاکمیت و مردم خواند و افزود: این حلقه های میانی به دنبال حل مسائل مردم هستند و به تعبیر مقام معظم رهبری تشکل ها، هیات ها، نشریات دانشجویی و نیروهای مردمی مورد تایید حاکمیت، از مصادیق این حلقه ها محسوب می شود.

حجت‌الاسلام دکتر حمید مقامی گفت: امسال ایجاد و سازماندهی حلقه های میانی در دستور کار نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها قرار گرفته و همه استان ها موظف شدند برنامه ای تحت عنوان «حامیم» را برنامه ریزی و اجرا کنند.

او با بیان اینکه «حامیم» از سوم تا نهم شهریور در فارس برگزار می شود؛ گفت: این طرح برگرفته از عبارت حلقه های میانی و یکی از اهداف این دوره توانمندسازی دانشجویان فعال تشکل ها، هیئت‌ها، نشریات دانشجویی، گروه های علمی و کانون های فرهنگی، اجتماعی است.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان فارس به تعطیلی برخی نهادها و تشکل ها در دوران کرونا به واسطه مجازی بودن دانشگاه ها اشاره و اضافه کرد: با توجه به حضوری شدن دانشگاه ها در سال تحصیلی جدید، فعالان تشکل های دانشجویی گرد هم می آیند و با روزآمدسازی برنامه می کوشند در آغاز سال تحصیلی جدید، شاهد فعالیت خوب دانشجویان در تمامی دانشگاه ها باشیم.

مقامی با بیان اینکه در استان فارس ۸۰۰ دانشجو در طرح حامیم نام نویسی کرده اند که از این تعداد حدود ۳۰۰ نفر آقا و ۵۰۰ نفر خانم هستند، گفت: برگزاری حلقه های معرفتی، کرسی های آزاداندیشی، برنامه های تفریحی زیارتی، بازدید از برنامه های علمی، فرهنگی و اقتصادی و دیدار با بزرگان سیاسی، فرهنگی، اجتماعی استان در طول دوره حامیم مد نظر است.

او اضافه کرد: در این برنامه ها تمام تلاش بر این است که رابطه بین مسئولان نهاد، دانشگاه ها، کارشناسان فرهنگی و مذهبی به عنوان حاکمیت با دانشجویان تقویت شود و شرکت کنندگان در دوره بتوانند تشکل خود را به بهترین شکل ساماندهی کنند؛ در ادامه این دانشجویان به عنوان حلقه های میانی، مسائل و مشکلات مردم را شناسایی کرده و به حاکمیت برای رفع آنها راهکار ارائه می کنند.

مقامی با اشاره به مشارکت دانشگاه ها در زمینه مالی، مادی و معنوی در این برنامه، از اجرای این دوره در دانشگاه فنی مهندسی شهید باهنر خبر داد و اضافه کرد: این دوره به صورت شبانه روزی و کلاس های آموزشی به صورت تجمیعی برای دانشجویان دختر و پسر برگزار می شود.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی شیراز تاسیس شرکت های دانش بنیان از سوی دانشجویان توانمند در راستای حل مشکلات مردم را از دیگر اهداف این طرح خواند و افزود: دانشجویان از قشر فرهیخته جامعه و افراد مستعدی هستند که در صورت ایجاد شرایط، می توانند راهکارهای خوبی برای حل مشکلات مردم ارائه دهند. انتقال باور و فرهنگ «ما می توانیم» در دانشجویان از دیگر اهداف این طرح است که در طول سال هم ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha