• سه‌شنبه / ۱ شهریور ۱۴۰۱ / ۰۹:۲۱
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1401060100144
  • خبرنگار : 50194

سرپرست اداره کل ارتباطات و فناوری استان مازندران تشریح کرد

نحوه پرداخت تسهیلات به کسب و کارهای دانش بنیان و فناور

نحوه پرداخت تسهیلات به کسب و کارهای دانش بنیان و فناور

ایسنا/مازندران سرپرست اداره کل ارتباطات و فناوری استان مازندران با اشاره به تسهیلات پرداختی به شرکت های دانش بنیان ذیل تبصره ۱۸ بند الف و بند ب قانون بودجه سال ۱۴۰۱ کشور گفت: این تسهیلات حمایتی از طریق ثبت نام در سامانه(توان آفرین) ارائه می شود.

اسماعیل اعزی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: اداره کل ارتباطات علاوه بر فعالیت هایی که در حوزه زیر ساخت ها انجام داده اقدامات دیگری در حوزه حمایت از شرکت های دانش بنیان و استارت آپ ها انجام می دهد.

وی تصریح کرد: بر اساس قانون بودجه سال ۱۴۰۱ کشور در تبصره ۱۸ بند الف و بند ب تسهیلاتی به شرکت های دانش بنیان از طریق ثبت نام در سامانه(توان آفرین) ارائه می دهیم.

اعزی خاطرنشان کرد: در بند ب گروه هایی که می توانند ثبت نام کنند، خودشان انتخاب کرده و حمایت ها شامل ارائه خدمات پایش شبکه ملی اطلاعات شرکت های ارائه دهنده اکوسیستم نوآوری کشور تا سقف ۳ میلیارد تومان و نرخ بهره ۵ درصد و مدت بازپرداخت ۴۸ ماهه با تنفس ۱۲ ماهه پرداخت می شود.

سرپرست اداره کل ارتباطات و فناوری استان مازندران گفت: اقدام به ارائه خدمات رایگان یا با تخفیف کسب و کارهای نوپا در بستر ایران نوآفرین انجام می گیرد.

وی با اشاره به اینکه حمایت از شرکت ها و اپلیکیشن های فعال در حوزه آموزش دیجیتالی از دیگر طرح ها است، افزود: میزان تسهیلات ۴ میلیارد تومان با نرخ بهره ۵ درصد برای شرکت های نوپا و ۹ درصد برای شرکت های غیرنوپا تعریف شده است.

اعزی ادامه داد: حمایت از ایجاد توسعه شتاب دهنده تخصصی و سازمانی فاوا هدف اصلی وام دهندگان است که سقف وام ۲.۵ میلیارد و نرخ بهره ۹ درصد و بازپرداخت ها همه یا ۳۶ ماهه و یا ۴۸ماهه در سایت (توان آفرین) تمامی موارد ذکر شده است.

سرپرست اداره کل ارتباطات و فناوری استان مازندران یادآور شد: بعضی از وام ها ۲ مرحله ای، بعضی اشتغال و بعضی دیگر توسعه رونق کسب و کار است که پس از تایید پرونده های ثبت نام به کارگروه تخصصی تهران ارجا و سپس به بانک عامل(پست بانک) معرفی می شود.

وی بیان کرد: مبلغ  ۲۵۰ میلیون تومان وام در حوزه فعالیت واحدهای صنفی به شرکت ها در جهت هر اشتغال ۴۰ میلیون تومان به شرکت های حقیقی دارای جواز کسب پرداخت می شود.

اعزی با بیان اینکه یکی دیگر از تسهیلات مربوط به بند الف می شود، افزود: این تسهیلات امسال برای اولین بار در سامانه تعریف شده و اصلا نیاز به حضور متقاضیان نیست بلکه با مراجعه به سامانه ثبت نام انجام و پس از دریافت کد رهگیری مراحل فرآیند دریافت وام توسط سامانه به متقاضیان گزارش می شود و می توانند پیگیری ها را انجام دهند.

سرپرست اداره کل ارتباطات و فناوری استان مازندران تاکید کرد: ثبت نام متقاضی بند الف بلافاصله توسط دبیرخانه کشور به اداره کل ارتباطات ارجاع می شود و تصمیم بر اینکه شرکت ها می توانند در خصوص ایجاد اشتغال وام دریافت کنند گرفته شده و توسط بانک عامل (ملی) پرداخت صورت می گیرد.

وی نرخ تسهیلات در این مورد را ۵۰ میلیارد تومان و نرخ بهره ۱۰ درصد و باز پرداخت ۳۶ ماهه است و به ازای هر اشتغال ۲۰۰ میلیون تومان بیان کرد.
  
اعزی گفت: حمایت از توسعه بسترهای آنلاین در کسب و کارهای فناوری اطلاعات هم انجام می شود.

سرپرست اداره کل ارتباطات و فناوری استان مازندران یادآور شد: مجموعا ذیل بند الف و ب از ابتدای دولت تاکنون بالغ بر ۹ میلیارد تومان ثبت نام انجام شده‌ است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha