• سه‌شنبه / ۲۵ مرداد ۱۴۰۱ / ۱۱:۰۷
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 1401052518000
  • منبع : باشگاه دانشجویان

در نشستی دانشجویی بررسی می‌شود:

تمام آنچه یک کارآفرین صنایع غذایی باید بداند

تمام آنچه یک کارآفرین صنایع غذایی باید بداند

انجمن‌های علمی دانشجویی کارآفرینی دانشگاه الزهرا (س) و دانشگاه یزد و تعدادی دیگر از انجمن‌های علمی دانشجویی کشور، جلسه‌ای با عنوان «تمام آنچه یک کارآفرین صنایع غذایی باید بداند» برگزار می‌کنند.

به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، این جلسه با تدریس حیرت‌پور (مسئول فنی کارخانه مواد غذایی) و فاطمه سمیجور (دبیر کانون صنایع غذایی گندم) پنجشنبه ۲۷ مرداد از ساعت ۹ تا ۱۳ برپا می‌شود.

«آشنایی با اصول راه‌اندازی کسب و کار صنایع غذایی» و «آشنایی با وظایف و نقش‌های مسئول فنی کسب و کار صنایع غذایی» محورهای این کارگاه است.

علاقه‌مندان برای شرکت در این دوره و کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به شناسه‌های @elham_molaabed و @A_Saneifar پیام دهند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha