• یکشنبه / ۲۳ مرداد ۱۴۰۱ / ۱۳:۴۴
  • دسته‌بندی: سمنان
  • کد خبر: 1401052316565
  • خبرنگار : 50233

استان سمنان دیار جاذبه‌های رنگ‌رنگ

اینجا همه اقلیم‌های ایران را یک‌جا دارد...

اینجا همه اقلیم‌های ایران را یک‌جا دارد...

ایسنا/سمنان مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان از این استان پهناور به عنوان دیار جاذبه‌های رنگارنگ یاد کرد و گفت: استان سمنان به استثنای جاذبه‌های دریایی همه اقلیم‌های دیگر از بیابان و کویر گرفته تا دشت و کوهستان و جنگل و...را یک‌جا در خود دارد.

امیر کرم‌زاده ۲۳ مردادماه ۱۴۰۱ در بازدید از خبرگزاری ایسنا اظهار کرد: کمتر استانی در کشور از این تنوع و گونه‌گونی در حوزه گردشگری برخوردار است.

وی از وجود افزون بر ۹۰۰ اثر منقول و غیرمنقول ثبت ملی شده در این استان به عنوان فرصتی برای بهبود اقتصاد گردشگری در استان نام برد و تصریح کرد: زیباترین کاروانسراهای تاریخی کشور در این استان واقع شدند. ضمن اینکه ۶ کاروانسرای استان نیز در صف ثبت جهانی است.
وی از وجود یک اثر جهانی در استان خبر داد و گفت: جنگل های هیرکانی استان که به ثبت جهانی رسیدند نیز ظرفیت بسیار خوبی در حوزه گردشگری و طبیعت گردی در این استان هستند.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان در پاسخ به پرسش ایسنا در خصوص امکان تحقق شعار "تبدیل سمنان از معبر به مقصد" گفت: استان سمنان از یک استان معبر عبور کرده و هم‌اکنون به مقصد گردشگری تبدیل شده است.

وی از "ضریب اشغال تخت‌ها" به عنوان یک شاخص برای سنجش حقیقی یک مقصد گردشگری نام برد و خاطرنشان کرد: برای اینکه یک استان را مقصد گردشگری بدانیم باید میزان ضریب اشغال تخت‌ها در آن از مرز ۵۰ درصد بگذرد و این درحالی است که ضریب اشغال تخت‌ها در هتل ها و تاسیات گردشگری مرکز استان هم‌اینک ۸۰ درصد است و این شاخص به طور متوسط در سطح استان نیز ۶۵ درصد است و این خود گویای این است که استان سمنان هم‌اینک به عنوان یک مقصد گردشگری در سطح کشور مطرح است.
دبیر ستاد سفر استان ادامه داد: در کمتر استانی اتفاق می‌افتد که ضریب اشغال تخت‌ها از ۱۰۰درصد عبور کند اما حدودا دو ماه پیش ضریب اشغال تخت‌ها در استان سمنان به بیش از ۱۰۳ درصد هم رسید.

استان سمنان دیار جاذبه‌های رنگارنگ

کرم‌زاده رشد و توئسعه بیش از پیش اقتصاد گردشگری در این استان را مستلزم تکمیل زیرساخت‌های گردشگری ارزیابی و عنوان کرد:  علاوه بر این باید در زمینه معرفی جاذبه های تاریخی و طبیعی استان و برپایی رویدادهای ملی و بین‌المللی در استان تلاش بیشتری کنیم.

وی با اشاره به میزبانی استان در مسابقات فوتسال وزارت میراث فرهنگی گفت: این مسابقات با حضور بیش از ۴۰۰ نفر به مدت دو هفته در سمنان برگزار می‌شود و همین می‌تواند به بهبود اقتصاد تاسیسات گردشگری در استان کمک شایانی کند.

وی با اشاره به تعدد مراکز گردشگری در حال ساخت در این استان افزود: تکمیل این پروژه ها می‌تواند ظرفیت های استان در بخش گردشگری را افزایش داده و زمینه را برای برپایی رویدادهای ملی و بین المللی در استان فراهم کند.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان از وجود یک هتل چهار ستاره در حال ساخت در شاهرود خبر داد و گفت: تکمیل این هتل شیک در کنار هتل پنج ستاره و سالن های استاندارد مجموعه ققنوس در سمنان و...می‌تواند به افزایش ظرفیت های گردشگری در استان کمک کند.

وی با ابراز رضایت از خدمات کیفی بوم‌گردی‌های استان گفت: بوم‌گردی‌های استان سمنان از موفق‌ترین اقامت گاه های کشور در بحث جذب گردشگران داخلی و خارجی هستند.

استان سمنان دیار جاذبه‌های رنگارنگ

وی با بیان اینکه تنوع غذایی در بوم‌گردی‌های استان بسیار بالا است افزود: سرو انواع غذاهایی بومی در این بوم گردی‌ها جاذبه زیادی برای جذب گردشگران ایجاد کرده است . ضمن اینکه در صددیم که با توجه به استقبال از غذاهای بومی در بوم گردی‌ها، زمینه سرو غذاهای بومی استان که از تنوع بسیار بالایی هم برخوردارند را در هتل های استان نیز فراهم کنیم.

وی از تنوع نان های استان به عنوان یک جاذبه مهم در حوزه غذایی یاد کرد و گفت: بیش از ۱۰۰ نوع نان در استان پخته می‌شود و سرو اینها می‌تواند ضمن جلب رضایت مندی گردشگران به معرفی جاذبه های غذایی استان نیز کمک کند.

دبیر ستاد سفر استان اضافه کرد: با توجه به علاقه‌مندی گردشگران، مراکز و تاسیسات گردشگری استان را ملزم به ارائه غذاهای بومی و افزایش تنوع غذایی در وعده های مختلف کردیم.

استان سمنان دیار جاذبه‌های رنگارنگ

وی در بخش دیگری به تمجید از عملکرد خبرگزاری ایسنا و جهاددانشگاهی استان پرداخت و گفت: دو مجموعه میراث فرهنگی و جهاددانشگاهی استان همکاری بسیار خوب و نزدیکی با همدیگر دارند.

کرم زاده با اشاره به رویکرد خوب ایسنا به حوزه میراث فرهنگی و گردشگری گفت: هیچ فاصله ای بین این رسانه و اداره کل میراث فرهنگی استان نمی بینیم.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان بر لزوم معرفی بیشتر جاذبه های استان از طریق رسانه ها تاکید و تصریح کرد: مجموعه جهاددانشگاهی استان می تواند در این بخش یاری گر ما باشد.
علی منصفی راد رئیس جهاددانشگاهی استان نیز در این بازدید با تقدیر از حضور مدیرکل میراث فرهنگی استان از آمادگی جهاددانشگاهی برای همکاری بیشتر با این اداره کل خبر داد.
وی با اشاره به اجرای طرح مشاغل خانگی از سوی جهاددانشگاهی استان تصریح کرد: جهاددانشگاهی در حوزه های مرتبط با صنایع دستی نیز از ظرفیت و توانمندی بالایی برخوردار است و می‌تواند در این بخش با هنرمندان صنایع دستی و اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان همکاری کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha