• پنجشنبه / ۲۰ مرداد ۱۴۰۱ / ۱۱:۱۲
  • دسته‌بندی: انرژی
  • کد خبر: 1401052014444
  • خبرنگار : 71263

تب صعودی قیمت نفت فروکش کرد

تب صعودی قیمت نفت فروکش کرد

قیمت نفت پس از افزایش بیش از یک دلاری که شب گذشته داشت، در معاملات روز پنج شنبه بازار آسیا پس از کاهش نگرانی‌ها نسبت به اختلالات عرضه و جست و جوی بازار برای شواهدی از بهبود تقاضا برای سوخت، کاهش پیدا کرد.

به گزارش ایسنا، بهای معاملات نفت برنت با ۱۸ سنت معادل ۰.۲ درصد کاهش، به ۹۷ دلار و ۲۲ سنت در هر بشکه رسید. بهای معاملات وست تگزاس اینترمدیت آمریکا با ۲۲ سنت معادل ۰.۲ درصد کاهش، به ۹۱ دلار و ۷۱ سنت در هر بشکه رسید.

به گفته تحلیلگران شرکت هایتونگ فیوچرز، نفت در تلاش برای یافتن یک مسیر قیمت است که نشان می‌دهد سرمایه گذاران هنوز درباره دورنمای عرضه و تقاضا به توافق نرسیده‌اند.

طبق آمار منتشره از سوی اداره اطلاعات انرژی آمریکا، ذخایر نفت این کشور هفته گذشته به میزان ۵.۵ میلیون بشکه رشد کرد و عرضه محصولات بنزینی طی همین مدت، به ۹.۱ میلیون بشکه در روز افزایش یافت اما آمار تقاضا در چهار هفته گذشته در مقایسه با مدت مشابه سال میلادی گذشته، شش درصد کاهش نشان می‌دهد.

تفاوت نرخ معاملات وست تگزاس اینترمدیت برای تحویل در ماه آتی نسبت به قراردادهای شش ماه آینده، روز پنج شنبه به چهار دلار و ۳۸ سنت در هر بشکه رسید که پایین‌ترین اختلاف قیمت در چهار ماه گذشته به شمار می‌رود و نشانه تسهیل محدودیت عرضه فوری است.

ازسرگیری جریان نفت در خط لوله دروژبا از روسیه به اروپا، نگرانی‌های بازار درخصوص عرضه جهانی را تا حدودی آرام کرد. شرکت خط لوله نفتی دولتی "ترانس‌نفت" روسیه جریان نفت از مسیر جنوبی این خط لوله را از سرگرفت. اوکراین از ابتدای ماه میلادی جاری، جریان نفت این خط لوله به بخشهایی از اروپایی مرکزی را به دلیل تحریمهای غربی که دریافت هزینه ترانزیت از مسکو را دشوار کرد، مسدود کرده بود.

آمار شرکت دولتی سوموی عراق نشان داد عراق در ژوئیه ۴.۵۸۴ میلیون بشکه در روز نفت تولید کرده است که ۶۹ هزار بشکه در روز در مقایسه با ژوئن افزایش پیدا کرده است. آمار تولید عراق بالاتر از سهمیه تولید ۴.۵۸۰ میلیون بشکه در روز این کشور تحت توافق اوپک پلاس است.

بر اساس گزارش رویترز، منابع ثانویه اوپک تولید نفت عراق را ۳۴ هزار بشکه در روز پایین‌تر از سهمیه تولید این کشور در سه ماهه دوم و ۷۵ هزار بشکه در روز کمتر از سقف تولید ژوئن برآورد کردند.

در این بین، قیمت معاملات فیزیکی نفت در سراسر جهان همسو با معاملات آتی رو به کاهش گذاشته است که نشان می‌دهد نگرانی‌ها نسبت به اختلالات عرضه ناشی از جنگ روسیه در اوکراین فروکش کرده است و در عین حال، نگرانی‌ها نسبت به کندی اقتصاد جهانی تشدید شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha