• شنبه / ۱۵ مرداد ۱۴۰۱ / ۱۰:۵۶
  • دسته‌بندی: انرژی
  • کد خبر: 1401051511276
  • خبرنگار : 71263

خداحافظی نفت با قیمت ۱۰۰ دلار

خداحافظی نفت با قیمت ۱۰۰ دلار

نفت روز جمعه تحت تاثیر آمار اشتغال مثبت آمریکا، در قیمت بالاتری بسته شد و بخشی از ضرری که از ابتدای هفته داشت را جبران کند اما در پایینترین حد از زمان آغاز جنگ در اوکراین در فوریه، بسته شد.

به گزارش ایسنا، بهای معاملات نفت برنت با ۸۰ سنت افزایش، در ۹۴ دلار و ۹۲ سنت در هر بشکه بسته شد که ۱۱ درصد کاهش نسبت به قیمت نهایی هفته پیش از آن داشت.

بهای معاملات نفت سبک آمریکا (وست تگزاس اینترمدیت) با ۴۷ سنت افزایش، در ۸۹ دلار و یک سنت در هر بشکه بسته شد که هشت درصد کاهش هفتگی نشان داد.

وزارت کار آمریکا روز جمعه اعلام کرد رشد اشتغال آمریکا در ژوئیه به شکل غیرمنتظره تسریع شد و آمار اشتغال غیرکشاورزی ۵۲۸ هزار شغل افزایش یافت که بزرگترین رشد ماهانه از فوریه بود.

باب یاوگر، مدیر معاملات انرژی در میزوهو گفت: این آمار اقتصادی قوی بود که از رشد بهای معاملات نفت در روز جمعه حمایت کرد.

معامله گران نفت هفته گذشته تحت تاثیر تورم، کندی رشد اقتصادی و تقاضا بودند اما نشانه‌های محدودیت عرضه، مانع افت بیشتر قیمت‌ها شد.

شرکت خدمات انرژی بیکر هیوز اعلام کرد: شمار دکل‌های حفاری نفت آمریکا که معیاری برای سنجش تولید آتی این کشور است، در هفته منتهی به پنجم اوت، ۷ حلقه کاهش یافت و به ۵۹۸ حلقه رسید.

نگرانی‌ها نسبت به رکود از زمان هشدار روز پنج شنبه بانک مرکزی انگلیس که بزرگترین افزایش نرخ‌های بهره از سال ۱۹۹۵ را تصویب کرد، تشدید شده است. کِرگ ارلام، تحلیلگر ارشد بازار در شرکت OANDA در لندن گفت: روشن است که همه، تهدید رکود را بسیار جدی گرفته‌اند و ما همچنان بازاری را مشاهده می‌کنیم که محدودیت عرضه دارد و تولیدکنندگان هیچ ظرفیتی برای تغییر این وضعیت ندارند.

گروه تولیدکنندگان نفت اوپک پلاس هفته گذشته افزایش تولید گروهی نفت به میزان ۱۰۰ هزار بشکه در روز در سپتامبر را تصویب کردند که یکی از کوچکترین افزایش سهمیه های تولید تصویب شده از سال ۱۹۸۲ بود.

انتظار می رود نگرانیها پیرامون عرضه نفت با نزدیک شدن به زمستان و آغاز اجرای تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه واردات نفت دریابرد از روسیه در پنجم دسامبر، تشدید شود.

بر اساس گزارش رویترز، مایکل تران، تحلیلگر شرکت آر بی سی در این باره گفت: با توقف واردات نفت دریابرد از روسیه به اتحادیه اروپا، این سوال کلیدی مطرح است که آیا تولیدکنندگان خاورمیانه بخشی از نفت خود را به اروپا ارسال خواهند کرد. تاثیر سیاست تحریم‌های نفتی روسیه، یکی از پرتبعات ترین مسائلی خواهد بود که باید در ادامه سال، زیر نظر داشت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha