• سه‌شنبه / ۱۱ مرداد ۱۴۰۱ / ۱۲:۱۸
  • دسته‌بندی: البرز
  • کد خبر: 1401051108666
  • خبرنگار : 50024

صدور مجوز برای ۳۰ هیئت متعلق به اتباع خارجی در کرج

صدور مجوز برای ۳۰ هیئت متعلق به اتباع خارجی در کرج

ایسنا/البرز مسئول تشکل‌های مذهبی کرج از تمدید مجوز ۲۰۰ هیئت مذهبی در این شهرستان خبر داد و گفت: برای عزاداری محرم مجوز ۳۰ هیئت برای اتباع خارجی صادر شده است.

مهدی اسکندری در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به استقبال هیئت‌های مذهبی برای عزای حسینی، گفت: طی هفته‌های گذشته ۳۰۰ هیئت برای دریافت مجوز و ۲۰۰ هیئت برای تمدید مجوز به اداره تبلیغات اسلامی کرج مراجعه کردند.

وی با اشاره به اینکه در این ایام برای ۳۰ هیئت اتباع خارجی هم جواز موقت فعالیت صادر شده است، افزود: همچنین برای فعالیت ۶۰ ایستگاه صلواتی نیز در این شهرستان مجوز صادر شد.

مسئول تشکل‌های مذهبی کرج در ادامه به توزیع حواله ارزاق هیئت‌های مذهبی اشاره کرد و گفت: تاکنون ۴۰۰ هیئت برای دریافت حواله ارزاق به این اداره مراجعه کرده‌اند و در این راستا حواله هشت تن و ۳۴۳ کیلوگرم مرغ، ۹ تن گوشت، ۴۱ تن برنج، ۱۳ تن و ۷۶۰ کیلوگرم شکر به آنها ارائه شده است.

وی در پایان با بیان اینکه ثبت‌نام برای دریافت مجوز هیئت‌های مذهبی همچنان ادامه دارد و از طریق سامانه طوبی انجام می‌شود، اظهار کرد: عزاداری هیئت‌های مذهبی تنها با دریافت مجوز از سوی سازمان تبلیغات اسلامی امکان‌پذیر است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha