• سه‌شنبه / ۱۱ مرداد ۱۴۰۱ / ۱۱:۵۸
  • دسته‌بندی: سمنان
  • کد خبر: 1401051108632
  • منبع : نمایندگی سمنان

خطر افزایش احتمالی موارد فوتی و بدحال در شاهرود

یک توصیه‌ بهداشتی برای ادای نذر در روزهای کرونایی محرم

یک توصیه‌ بهداشتی برای ادای نذر در روزهای کرونایی محرم

ایسنا/سمنان رئیس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود از خطر بالقوه و احتمالی افزایش بیماران فوتی و بدحال در شرق استان خبر داد.

دکتر حسین شیبانی در گفت‌وگو با خبرنگاران از سیر صعودی مبتلایان در شهرستان‌های شاهرود و میامی خبر داد و اظهار کرد: شمار بیماران بدحال و بستری‌های آی سی یو نیز سیر صعودی داشته و لذا به نظر می‌رسد  به احتمال زیاد در صورت ادامه این روند شاهد افزایش احتمالی موارد ابتلا و فوتی خواهیم بود.

وی با بیان اینکه در حال حاضر ۳۷ بیمار کرونایی در بیمارستان شاهرود بستری است افزود: هفت نفر از این مبتلایان، بیماران بدحال کرونایی هستند که در آی سی یو بستری هستند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود ادامه داد: در هفته گذشته یک مورد فوتی در مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شاهرود ثبت شده است.

دکتر شیبانی از بازگشت رنگ قرمز به نقشه کرونایی شهرستان های تحت پوشش این دانشگاه خبر داد و تصریح کرد: در حال حاضر شهرستان شاهرود در وضعیت قرمز و میامی در وضعیت زرد کرونایی است.

وی از کامل کردن واکسیناسیون به عنوان تنها راه مطمئن مقابله با این بیماری همه‌گیر نام برد و گفت: منظور از کامل کردن فرآیند واکسیناسیون، زدن سه دز برای افراد بالغ است. ضمن اینکه اگر ۶ ماه از دز سوم آنها گذشته باشد نیز باید دز یادآور و یا چهارم را تزریق کنند.

وی با گلایه از کاهش موارد مراجعه به مراکز واکسیناسیون اضافه کرد: در دو سه هفته اخیر میزان مراجعات به مراکز واکسیناسیون در شاهرود و میامی روند بسیار خوب و مناسبی داشته اما متاسفانه در چند روز اخیر شاهد کاهش موارد مراجعه شهروند برای تکمیل واکسیناسیون هستیم.
توصیه‌های بهداشتی برای ادای نذری در روزهای کرونایی

این پزشک متخصص با اشاره به در پیش بودن مراسم های ایام محرم و صفر توصیه کرد: مراسم ها حتما در فضای آزاد و با رعایت فاصله گذاری اجتماعی باشد. ضمن اینکه از هیات مذهبی انتظار می رود که در ورودی هیات ماسک و موادضدعفونی کننده را برای استفاده مراجعین قرار دهند.

وی با اشاره به پخش غذای نذری در این ایام از عموم شهروندان خواست: مواد غذایی نذری را به شکل مناسب، در منزل بسته‌بندی کرده و از کنند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود تاکید کرد: در زمان توزیع نیز باید از تجمع افراد پرهیز شود . ضمن اینکه افراد مشارکت­ کننده در فرآیند پخت و پز و توزیع غذای نذری نیز حتماً از ماسک و دستکش استفاده کنند.

وی توصیه کرد: از ظروف مناسب و دردار برای بسته بندی غذاهای نذری استفاده شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha