به گزارش ایسنا ، دکتر حمیدرضا شاوردی در سلسله رویداد چالشهای فناوریهای نوین در حوزه زلزله و مدیریت بحران پس از آن با اشاره به برنامههای صندوق برای ورود به چالشهای کشور، افزود: در این راستا برای صندوق نوآوری دو دسته فعالیت "زنجیره ارزش و فعال سازی شرکتهای دانشبنیان" و " رفع چالشها و بحرانها" را تعریف کردیم.
وی با بیان اینکه در حوزه رفع چالشها باید شرکتهای دانشبنیان به گونه ای فعال شوند که مردم اثرات آن را را ببینند، اظهار کرد: امروز که ما این رویداد را برگزار کردیم در میانه بحران سیل قرار داریم و در این بحران دیدیم که چگونه هم میهنان خود را از دست دادیم و خسارات زیادی به کشور وارد شد.
شاوردی ادامه داد: از این رو صندوق نوآوری و شکوفایی معتقد است بخشی از شرکتهای دانش بنیان باید به این حوزهها هدایت شوند و صندوق نیز به عنوان یک نهاد مالی سهم و نقش خود را در فعال سازی این شرکتها با حمایت از آنها و برگزاری این رویدادها ادا میکند.
مشاور عالی رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی با تاکید بر اینکه هیچ گاه حوزه حکمرانی به دنبال سیاستگذاری کلان در مدیریت بحران نبوده است، یادآور شد: در این حوزه به صورت جزیرهای و در قالب برگزاری رویدادهایی به امید اینکه مورد مسوولان قرار گیرد، اقداماتی انجام شده و ما برای برنامه ریزی مدیریت بحران، این رویداد را با رویکرد زلزله برگزار کردیم.
شاوردی با اشاره به جزئیات برگزاری رویداد چالشهای فناوریهای نوین در حوزه زلزله و مدیریت بحران گفت: برای این منظور فراخوانی اعلام شد و حوزههایی چون فناوریهای نوین لرزهای در حوزه سازههای ساختمانی، مصالح نوین ساختمانی برای بهبود رفتار لرزهای، ارزیابی وضع موجود سازههای شهری و ابنیه و مقاوم سازی ساختمان های موجود را منتشر کردیم.
وی کاهش مخاطرات ناشی از آسیب رسیدن به شریانهای حیاتی پس از زلزله، سیستم تشخیص محل آسیب شریانهای حیاتی، شناسایی گسلهای ناشناخته موجود در کشور،را از دیگر محورهای این فراخوان اعلام کرد و گفت: به دنبال اعلام این فراخوان ۳۸ طرح ارسال شد که پس از داوری ۲۲ طرح پذیرش شد.
انتهای پیام
نظرات