به گزارش ایسنا، در اواسط خردادماه امسال معادل ۱۶۸ صندوق اجارهای از شعبه دانشگاه بانک ملی به سرقت رفت و سرانجام پلیس اعلام کرد که حدود ۴۸ ساعت بعد سارقان را شناسایی و بازداشت کرده است.
براساس اعلام پلیس، عاملان این سرقت ۱۰ نفر بوده و دو متهم دیگر این پرونده نیز در کشور همسایه شناسایی و بازداشت شدند که به زودی از طریق اینترپل وارد کشور خواهند شد.
همچنین، پلیس بیش از ۹۰ درصد اقلام مسروقه از این صندوقها را نیز از سارقان کشف و ضبط کرد.
اکنون پس از گذشت بیش از یک ماه از دستگیری سارقین بانک ملی، آخرین وضعیت و اقدامات برای بازگشت اموال به سرقت رفته به صاحبان آنها مورد سوال است. در این زمینه، بانک ملی به ایسنا توضیح داد که در حال حاضر، صاحبان اموال مسروقه بانک به اداره امور شعب مرکزی بانک در تهران دعوت میشوند که در آنجا با حضور نماینده حقوقی و ارزیاب بانک، تصاویر اموال و اجناس موردنظر تطبیق داده و صحتسنجی شوند تا سرانجام با کد و شماره اعلامی جنس و مال مربوطه به دادستانی مراجعه کنند.
اموال مسروقه در خزانه بانک است
در ادامه توضیحات بانک آمده است که این مرحله رسیدگی به اموال سرقت رفته بانک همچنان در حال انجام است و هنوز مال و جنسی به صاحبان تحویل داده نشده است.
بانک ملی همچنین اعلام کرده که در حال حاضر، اموال مسروقه بانک ملی در خزانه بانک قرار دارد و دادستانی باید به بانک نامه بدهد تا براساس این نامه اموال به صاحبان تحویل داده شود.
هیچ کس اموالش را نگرفته است
همچنین، برخی از صاحبان اموال مسروقه بانک ملی نیز در گفتوگو با ایسنا اعلام کردند: براساس اسناد و مدارکی که مالکیت اموال مسروقه را تایید میکرد، فرایند شناسایی و کدگذاری اموال را انجام دادیم اما از آنجا که هنوز همه صاحبان این اموال مراجعه نکردهاند، به ما گفتهاند که پس از مراجعه تمامی صاحبان، برای تحویل و تعیین تکلیف اموال مربوطه تصمیم گرفته میشود.
یکی از صاحبان اموال به سرقت رفته بانک ملی میگوید که تاکنون کسی نتوانسته اموال خود را تحویل بگیرد.
انتهای پیام
نظرات