رئیس پارک علم و فناوری استان اردبیل روز گذشته ۶ مرداد در آیین افتتاح آزمایشگاه جامع و مراکز نوآوری گیاهان دارویی و صنعت زنبور عسل در پارک علم و فناوری اردبیل اظهار کرد: با افتتاح و راهاندازی آزمایشگاه گیاهان دارویی خدمات بومی به شرکتهای دانشبنیان و واحدهای فناور استان ارائه خواهد شد تا این مجموعهها در مراجعه به آزمایشگاههای سایر استانها بینیاز باشند.
حبیب ابراهیمپور تصریح کرد: برای راهاندازی این آزمایشگاه از محل جهش تولید در استان 2 میلیارد و 300 میلیون تومان هزینه شده تا فضای مناسبی را برای فعالان حوزه تولید گیاهان دارویی و فناوران جدید شاهد باشیم.
وی گفت: با حضور استاندار اردبیل مرکز نوآوری زنبور عسل و گیاهان دارویی نیز با اعتباری بالغ بر یک میلیارد تومان به بهرهبرداری رسید تا شاهد تکمیل زیست بوم فناورانه استان با حمایت و پشتیبانی معاونت علمی رئیس جمهور باشیم.
رئیس پارک علم و فناوری استان اردبیل افزود: تلاش ما بر این است تا این مجموعههای علمی و تخصصی در خدمت فناوران استان بوده و فرصت حمایت از کارآفرینان و سرمایهگذاران فراهم آید.
ابراهیمپور به برگزاری رویداد استارتاپی کشاورزی دانشبنیان در پارک علم و فناوری اشاره کرد و ادامه داد: در این رویداد نیز 12 ایده جدید به مجموع ایدههای پارک علم و فناوری اضافه شد تا با پختگی تمام این ایدهها تبدیل به زنجیره تولید و فناوریهای جدید در بخش دانشبنیان بوده و فرصت کارآفرینی مهیا شود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: آزمایشگاه همکار نیز در حوزه عسل مکمل فعالیتهای فناوران و کارآفرینان خواهد بود که این مجموعه نیز با حمایت و پشتیبانی استاندارد به عنوان یک آزمایشگاه تخصصی در حوزه عسل و مواد غذایی در خدمت فناوران خواهد بود.
ابراهیمپور اضافه کرد: در چهار ماهه ابتدای امسال 2 پردیس علم و فناوری کشت و صنعت مغان در بخش کشاورزی و دانشگاه محقق اردبیلی به صورت جامع مجوز راهاندازی گرفتند که امیدواریم هر 2 پردیس علم و فناوری به تقویت نظام علمی و فناورانه استان کمک کنند.
وی از اخذ مجوز برای راهاندازی خانه خلاق در اردبیل خبر داد و بیان کرد: با آمادهسازی و محوطهسازی پنج هکتار زمین تلاش میکنیم تا واگذاری آن را به شرکتهای دانشبنیان در شهرک الهیه اردبیل انجام دهیم.
ابراهیمپور در ادامه سخنان خود اظهار کرد: با جلب نظر مسئولان راه و شهرسازی قرار شده 70 هکتار زمین در اختیار پارک قرار گیرد تا در فازهای مختلف تکمیل زنجیره زیست بوم فناورانه استان را با همراهی سرمایهگذاران در این بخش شاهد باشیم.
وی در مورد پرداخت تسهیلات حمایتی از کارآفرینان در این بخش تصریح کرد: از محل تبصره 18، 41 میلیارد و 800 میلیون تومان تسهیلات به متقاضیان پرداخت شد که امسال تلاش میکنیم سه برابر این مبلغ را برای کارآفرینان در این بخش پرداخت کنیم.
ابراهیمپور گفت: با تقویت واحدهای فناور و دانشبنیان در 2 سال آینده فرصت و زمینه اشتغال 400 نفر در این حوزه فراهم میآید تا حرکت تحولآفرینی را شاهد باشیم.
رئیس پارک علم و فناوری استان اردبیل افزود: در چهار ماهه امسال پنج شرکت دانشبنیان در حوزههای برق و الکترونیک، آسانسور و کشاورزی مجوز فعالیت گرفتند و هم اکنون در استان 51 شرکت دانشبنیان و خلاق فعالیت میکنند.
انتهای پیام
نظرات