حسین فضلی در گفتوگو با ایسنا، با اعلام این خبر افزود: از این تعداد کالای مکشوفه، دو مورد به وزن ۳۱ تن کالای داخلی شامل ذرت و جو دامی و ۱۳ مورد به وزن ۴۲ تن کالای خارجی در انواع کالاهایی چون مغز گردو، کنسانتره گردو و بادام و سایر محصولات بوده است.
وی مطرح کرد: یکی از وظایف سازمان جهادکشاورزی استان همدان در حوزه معاونت توسعه بازرگانی مبارزه با قاچاق کالاهای بخش کشاورزی با همکاری نیروی انتظامی و پلیس امنیت اقتصادی است که در همین رابطه در سال ۱۴۰۰ تعداد ۷۲ پرونده وجود داشته که از این تعداد، ۱۳۸ مورد به وزن ۶۶۷ تن کالای داخلی و ۳۴ مورد به وزن ۸۸۴ تن کالای خارجی بوده که قاچاق کالا محسوب شد.
فضلی وزن کالای این تعداد پرونده را در مجموع ۱۱۵۱ تن برشمرد و خاطرنشان کرد: وظیفه سازمان جهادکشاورزی در این حوزه در بحث شناسایی، تشکیل کمیته کارشناسی و ساخت کالا از نظر منبع داخلی و خارجی است.
وی بیان کرد: در همین رابطه دارای یک کمیته داخلی کارشناسی در سازمان هستیم تا کالاهایی که به ظن کالای قاچاق در بخش کشاورزی کشف و به جهادکشاورزی معرفی میشوند این کمیته کارشناسی داخلی با حضور اعضای خبره خود نوع خارجی و یا داخلی بودن محصول را از طریق نوع و کیفیت محصول تشخیص دهد.
معاون توسعه بازرگانی سازمان جهادکشاورزی استان همدان در پایان یادآور شد: در صورتی که نوع کالا خارجی باشد به عنوان کالای قاچاق شناخته شده و برای آن تشکیل پرونده صورت می گیرد و از طریق مراجع قضایی پیگیری میشود.
انتهای پیام
نظرات