حسین همتی در گفتوگو با ایسنا در خصوص برگزاری جشنواره اقوام ایران زمین که به میزبانی کلانشهر شیراز در حال برگزاری است، بیان کرد: این جشنواره در شناسایی فرهنگ و صنایع دستی اقوام مختلف ایران اثر گذار است.
او گفت: صنایع دستی به عنوان بخشی از میراث مملوس بازتاب دهنده اداب و رسوم و هنر هنرمندان است که این جشنواره میتواند گام موثری در شناسایی این ظرفیتها داشته باشد.
همتی حضور هنرمندان استانهای دیگر در جشنواره اقوام ایران زمین به میزبانی شهر شیراز را یک ظرفیت برای کلان شهر شیراز و هنرمندان آن دانست و افزود: هنرمندان صنایع دستی استان با دارا بودن حدود ۳۰ غرفه در این جشنواره آثار و صنایع دستی خود را در معرض دید عموم قرار دادند.
رئیس اتحادیه تعاونیهای صنایعدستی فارس همچنین با اشاره به اینکه تولیدات بیش از ۱۰ رشته صنایع دستی توسط هنرمندان در این غرفهها در معرض دید عموم قرار گرفته است، خاطرنشان کرد: جشنواره اقوام ضمن معرفی و شناسایی ظرفیتهای صنایع تسهیل کننده برای تولید و عرضه مستقیم تولیدات به دست متقاضیان است.
به گفته همتی؛ برگزاری جشنوارههای این چنینی در زمان و شهر مناسب میتواند رونق بخش فروش صنایع دستی باشد و به اشتغال هنرمندان هنرهای دستی کمک شایانی کند.
او گفت: همچنین برپایی نمایشگاه در کنار جشنواره اقوام اتفاقهای خوبی را رقم میزند، چرا که در کنار احیاء نشاط اجتماعی جامعه، میتواند به اشتغال هنر کمک کند.
افزایش ۱۰ درصدی سطح اشتغال مراکز اقامتی فارس با برگزاری جشنواره اقوام
هدایت فرهادی، رئیس اتحادیه مسافرخانه داران و مهمانپذیران فارس نیز در گفتوگو با ایسنا با اشاره به ظرفیت ایجاد شده برای پذیریش گردشگری از طریق برگزاری جشنواره اقوام ایران زمین، گفت: طی یک تا دو روز اول برگزاری جشنواره شاهد بهبود نسبی پذیرش در مسافرخانهها بودیم.
او که معتقد است برگزاری جشنوارههایی مانند اقوام زمین زیرساخت پذیرش مسافر و گردشگر را دستخوش تغییر میکند، عنوان کرد: تبلیغات گسترده نسبت به برگزاری جشنواره میتواند اثر گذاری بیشتری نسبت به ورود مسافر به شهر شیراز و پذیرش آنها داشته باشد.
فرهادی عنوان کرد: برگزاری این جشنواره از آغاز به کار تاکنون حدود ۱۰ درصد بر میزان پذیرش مسافر در مراکز اقامتی شهر شیراز اثر گذار بوده است.
انتهای پیام
نظرات