مدیرعامل مجموعه گردشگری، تفریحی، ورزشی باغرو در نشست صمیمی با اصحاب رسانه اردبیل اظهار کرد: ۱۵۷ نفر عضو تعاونی این مجموعه گردشگری هستند که در ۲۰ روستا سعی میکنند تا پشتیبانیهای لازم را در تحرک این مجموعه گردشگری انجام دهند.
اکبرزاده با بیان فلسفه شکلگیری این تعاونی و مجموعه باغرو به عنوان ایران کوچک تصریح کرد: ما سعی کردیم در این مجموعه سازه متنوعی از اقوام ایرانی را به شکل سنتی مهیا کنیم تا گردشگران و مسافران از نقاط مختلف کشور با حضور در این فضا احساس آرامش و امنیت خاطر بیشتری را داشته باشند.
وی به سالنهای چند منظوره، راهاندازی سالن کنفرانس، کنسرت و برگزاری همایشها و جشنوارهها با ظرفیت ۲ هزار نفر در این مجموعه اشاره کرد و گفت: بازارچهها، فروشگاهها و نمایشگاه دائمی صنایع دستی و فروش محصولات مختلف در این مجموعه انجام شده و سعی میکنیم شهر بازی، رستوران و غذاخوری را نیز در این فضا برای گردشگران مهیا کنیم.
مدیرعامل مجموعه گردشگری، تفریحی، ورزشی باغرو به مساحت ۲۰ هکتاری مجموعه گردشگری، تفریحی، ورزشی باغرو و گردشگری کشاورزی خاطره اشاره کرد و افزود: در این مجموعه که در فازهای مختلف در حال تکمیل است، سعی کردیم تا ۲۲ باغچه استیجاری را مهیا کنیم تا پذیرای خانوادهها در این فضای خاطرهانگیز با ویژگیهای منحصر به فرد باشیم.
اکبرزاده تولید محصولات متنوع ارگانیک را در این مجموعه گردشگری یادآورشد و خاطرنشان کرد: ما آمادگی داریم تا برای ۵۰۰ خانواده به صورت همزمان سرویس ارائه کرده و خدماتی را به آنها عرضه کنیم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود اضافه کرد: در کنار اهداف تجاری و اقتصادی، سعی ما بر این بوده تا فضای نشاطآور همراه با صله رحم را برای اقوام و بستگان ایرانیان مهیا کنیم تا از این مجموعه گردشگری با هدف ایجاد آرامش و ایجاد محبت و الفت بیشتر استفاده کنند.
اکبرزاده راهاندازی مزرعه سیبزمینی، کشت حبوبات، گل سرخ، گیاهان دارویی، پنلهای خورشیدی، مزرعه دام و طیور و راهاندازی باغ وحش پرندگان را از کارهای دیگر این مجموعه گردشگری برشمرد و بیان کرد: در فاز احداثی سازه ایران کوچک ما کار را از جنوب کشور آغاز کردیم و در حال تکمیل سازه کپری هستیم و به تدریج سازه سایر استانهای شمالغرب، شرق، جنوب و... را مهیا خواهیم کرد.
وی ادامه داد: دومین هتل کپری کشور بعد از قلعه گنج کرمان، در اردبیل راهاندازی خواهد شد و امیدواریم در کنار این فضای ایجاد شده، هتلها و رستورانها را نیز دایر کرده و راهاندازی کنیم.
اکبرزاده به هزینهکرد ۵۰ میلیارد ریالی برای راهاندازی مجموعه گردشگری باغرو و ۴۰ میلیارد ریالی برای راهاندازی گردشگری کشاورزی خاطره اشاره کرد و گفت: برای تکمیل این مجموعهها به ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیز نیاز داریم.
اردبیل را شهر خلاق گردشگری معرفی میکنیم
مدیر مجموعه گردشگری کشاورزی خاطره نیز در این نشست به منحصر به فرد بودن فضای گردشگری کشاورزی خاطره اشاره کرد و افزود: ما برای گردشگران این فضا را مهیا کردیم تا میوه و سایر محصولات را خودشان از شرایط مهیا شده برداشت کنند.
مهران فکری به گردشگری خلاق اشاره کرد و ادامه داد: در هفت محور شامل صنایع دستی، خوراک، موسیقی و سینما این گردشگری معرفی شده و ما تلاش میکنیم تا استان اردبیل را پایلوت گردشگری شهر خلاق در رشته معماری و یا سینما و رسانه معرفی کنیم.
وی با انتقاد از مسئولانی که نسبت به برگزاری رویداد پایتخت گردشگری اکو در سالجاری بیتفاوت بوده و هیچ اقدامی را انجام نمیدهند، اظهار کرد: انتظار داریم تا میراث فرهنگی، استانداری اردبیل و سایر دستگاههای فرهنگی و متولیان این بخش ورود پیدا کرده و شرایط مناسبی را مهیا کنند.
مدیر مجموعه گردشگری کشاورزی خاطره از برگزاری جشنواره گیلاس و سایر جشنوارههای ورزشی و خوراکی در این مجموعه خبر داد و تصریح کرد: سعی میکنیم تا با ثبت ملی هفته گردشگری خلاق برنامههای مختلفی را در استانهای متعدد کشور برگزار کنیم.
فکری گفت: در حوزه ورزشی نیز از برگزاری مسابقات مختلف به ویژه بومی و محلی حمایت کرده و تلاش ما بر این است تا با یک نگاه جامع و تلفیقی بستههای کامل گردشگری را راهاندازی کنیم.
وی افزود: در کنار تدارک برنامههای مختلف در طول هفته، در این فضای گردشگری اعم از گردشگری کشاورزی، فرهنگی، تفریحی، تاریخی، سلامتمحور، خوراک، روستایی، کودک، ورزش و الکترونیک، جشنواره آیینهای مذهبی نیز در ماه محرم برگزار خواهد شد.
در این مجموعه گردشگری که با تنوع خاص به مسافران داخلی و خارجی ارائه خدمات میشود، فرصت اشتغال تا ۲۰۰ نفر فراهم میآید و قرار است در یکهزار و ۲۰۰ متر مربع در روستای کرگان شهرک گردشگری طراحی و راهاندازی شود.
انتهای پیام
نظرات