به گزارش ایسنا، واکنش علی مطهری در پی بازداشت مصطفی تاج زاده در صدر اخبار پرمخاطب امروز قرار گرفت.
مطهری در حساب کاربری خود در توییتر در این باره نوشت: حتی اگر کسی معتقد به براندازی باشد، تا زمانیکه اقدام عملی مانند کار مسلحانه از او سر نزده است، مجاز به بازداشت او نیستیم و این روشی است که از امام علی (ع) در برخورد با مخالفانش آموختهایم.
لازم به ذکر است که مصطفی تاجزاده فعال سیاسی اصلاحطلب در شامگاه ۱۷ تیر ۱۴۰۱ در منزلش بازداشت شد.
انتشار اظهارات محمدجواد ظریف در یک جمع دانشگاهی و غیرخبری در یکی از رسانههای کشور هم حواشی در پی داشت که با واکنش وی روبرو شد.
ظریف در واکنش به این حواشی در صفحه اینستاگرام خود با تاکید بر اینکه جدلها و بحثهای انحرافی نه سازنده است نه باری از دوش مردم ایران بر میدارد، و نه برپایه اصل اخلاقی و اسلامی و «جادلهم بالتی هی احسن» شکل میگیرد، نوشت: سالهاست این تیرهای ناسزا و دروغ را با سپر تحمل پاسخ دادهام و در شرایطی که باید همه کوششها در جهت انسجام ملی و حل مسائل کنونی کشور و مردم باشد همین روش را ادامه خواهم داد.
هشدار پیامکی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه درباره حمل و نگهداری ارز هم از دیگر اخبار مورد توجه مخاطبان بود.
در این پیامک به شهروندان هشدار داده شده که عرضه، حمل یا نگهداری ارزِ فاقد صورتحساب خرید معتبر یا فاقد مجوز ورود توسط اشخاصی غیر از صرافی، بانک یا موسسه مالی اعتباریِ دارای مجوز از بانک مرکزی، قاچاق ارز محسوب میشود.
درخواست رئیس پیشین سازمان انرژی اتمی کشور درباره اینکه متن مذاکرات در اختیار نمایندگان قرار گیرد هم از پربازدیدها بود.
فریدون عباسی تاکید کرد: اکنون عملا مذاکره ای انجام نمی شود و مطلب جدیدی بر روی میز نیست. از سوی دیگر ما نیز به عنوان نماینده مجلس دسترسی به متن مذاکرات نداریم. بنده تقاضا می کنم که متن مذاکرات در اختیار ما قرار گیرد. بنده به دیدگاه های آقای باقری کنی آشنا هستم و علاقه دارم بدانم که اقای باقری در مذاکرات چه می گوید و طرف مقابل نیز چه پاسخی می دهد. متن مکتوب باید در اختیار ما باشد تا بتوانیم بخوانیم و تجزیه و تحلیل کنیم.
در آستانه سفر جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا به منطقه خاورمیانه هم سید جعفر رضوی کارشناس مسائل منطقه در تحلیلی درباره اهداف این سفر می گوید: بایدن برای شورای همکاری خلیج فارس اهداف متعددی را در نظر دارد تا بتواند در این شورا یک رویه مشخص و یک موضعگیری واحد را به وجود آورد. از یک طرف آمریکا قصد دارد برخی پروژه های شکست خورده خود مانند مذاکرات سازش را احیا کند، از سوی دیگر به دنبال این است تا پوششی برای برخی مشکلات کنونی آمریکا بگذارد، اما به نظر می رسد هدف بایدن از انجام سفر منطقه نه به تنهایی مساله رژیم صهیونیستی و نه عربستان است.
در همین رابطه خالد قدومی عضو دفتر روابط عربی و اسلامی حماس و نماینده این جنبش در ایران طی سخنانی در دهمین کنگره امنیت ملی فلسطین در غزه چنین مطرح کرد که جو بایدن به دنبال ایجاد ائتلافهای منطقهای برای هدف قرار دادن مقاومت فلسطین است، موج اخیر عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی یک خواسته آمریکایی-اسرائیلی بود و همان گونه که ائتلاف ترامپ و نتانیاهو شکست خورد ائتلاف بایدن با راستگرایان اسرائیلی هم نتیجهای در پی نخواهد داشت.
نخستوزیر جدید رژیم صهیونیستی هم در گفتوگویی با رییس جمهور ترکیه از او برای همکاری در زمینه آنچه «تلاشهای ایران برای آسیب رساندن به شهروندان اسراییلی در ترکیه» خوانده شده، قدردانی کرد.
به گفته برخی منابع مطلع در دفتر لاپید، او و اردوغان همچنین بر اهمیت روابط اسراییل-ترکیه در زمینه امنیت، اقتصاد و ثبات در خاورمیانه تاکید کردند.
مقامات رژیم صهیونیستی مدعی شده بودند، «تهدید ملموسی» از سوی ایران علیه شهروندان این رژیم در ترکیه وجود دارد و از آنها خواسته بودند خاک ترکیه را ترک کنند.
سید عباس موسوی سفیر کشورمان در آذربایجان نیز به اظهارات سفیر رژیم صهیونیستی در باکو درباره کشتی گیر ایرانی که از سوی آذربایجان با حریف اسرائیلی به رقابت پرداخت، پاسخ داد و در توئیتی با مورد خطاب قرار دادن سفیر رژیم صهیونیستی در باکو نوشت:" صفر مطلق اگر خود را ضرب در بی نهایت موضوع کند، باز همان صفر مطلق است... پس ای هیچ! برای هیچ بر هیچ مپیچ".
پس از رقابت سعید مولایی کشتی گیر ایرانی که از طرف کشور آذربایجان با حریف اسرائیلی به رقابت پرداخت، جورج دیک سفیر رژیم صهیونیستی در توئیتی نوشته بود: سعید مولایی کشتی گیر ایرانی که از طرف کشورش اجازه مسابقه با اسرائیل را نداشت. امروز به عنوان یک شرکت کننده آذربایجانی با حریف اسرائیلی به رقابت پرداخت که بعد از مسابقه یکدیگر را در آغوش گرفتند."
انتهای پیام
نظرات