احسان آنقی چهارشنبه ۱۵ تیر در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در حوزه رمز ارزها، بعضا در سایت های درج آگهی، اگهی هایی تحت عنوان "کار درمنزل" مشاهده می شود که متاسفانه افراد کلاهبردار به منظور پنهان شدن از دید قانون، مردم را در این قالب به صرافی های مجازی هدایت کرده و از افراد درخواست ایجاد حساب در این صرافی ها و در اختیار قرار دادن اطلاعات به این افراد کلاهبردار را دارند.
وی افزود: متاسفانه فروانی این موضوع در بحث کلاهبرداری زیاد است و بخش زیادی از کلاهبرداری ها که در حوزه رمزارزها رخ می دهد، در این حوزه اتفاق می افتد.
رئس پلیس فتا استان مرکزی اصافه کرد: اگر مردم در هر صرافی ثبت نام انجام می دهند، به هیچ وجه اطلاعات خود را در اختیار افراد غیر قرار ندهند .
آنقی تاکید کرد: مردم باید این ذهنیت را داشته باشند که اطلاعات کیف پول آنها به منزله رمز گاوصندوقی است که در اختیار آنها قرار دارد، این کلید نباید در اختیار سایر افراد قرار بگیرد چراکه سواستفاده های فراوانی در این حوزه متصور است.
وی ادامه داد: همچنین در حوزه سرمایه گذاری رمزارزها شگرد کلاهبرداران به گونه ای است که از افراد درخواست تشکیل کیف پول در صرافی ها و احراز هویت را دارند که با همین کار از اطلاعات افراد سوءاستفاده کرده و با بهانه سرمایه گذاری در بازارهای مختلف، مبالغی از افراد دریافت می کنند و متاسفانه ردی از خود نیز به جای نمی گذارند و از دید قانون پنهان می مانند.
انتهای پیام
نظرات