محسن پاینده در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: امسال در بحث ثبت نام دانش آموزان موضوع محدوده بندی برای مدارس ابتدایی و متوسطه اول، هدایت تحصیلی و انتخاب رشته برای متوسطه دوم و مشارکت مالی اولیا برای آموزش و پرورش از اهمیت ویژهای برخوردار است.
وی با بیان اینکه به تمام مدارس شهرستان تأکید کردیم فقط مجاز به دریافت هزینه کتاب، بیمه دانشآموزی و مجلات رشد با قیمتهای مصوب کشوری هستند، افزود: امسال در مدارس به اجبار هیچ مبلغی از اولیا دریافت نخواهد شد، ولی اولیا برای ارتقای سطح آموزشی و تجهیزاتی مدرسه به اختیار میتوانند در پرداخت مبالغی مشارکت کنند.
معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی مدیریت آموزش و پرورش اردستان با اشاره به اینکه امسال تمام مراحل ثبت نام دانش آموزان باید شفافسازی شود، ادامه داد: با برنامهریزیهای انجام شده امسال فرآیند ثبتنامهای دانشآموزان در مدارس با جدیت و شفافیت ایجاد میشود و جایی برای پاسخگویی به شکایات مردم در نظر گرفته شده است.
به گفته پاینده تمام مدیران مدارس موظف هستند جهت دریافت نظرات، پیشنهادها و ثبت شکایات احتمالی اولیا از مدارس، با ایجاد و ساخت کیو آر کد، روند نظارت همگانی را تسهیل بخشند. همچنین اولیا میتوانند مسائل و مشکلات خود را با شماره تماس ۵۴۲۴۳۰۴۸ معاونت ارزیابی و پاسخگویی به شکایات مدیریت آموزش و پرورش اردستان یا سامانه پاسخگویی به شکایات وزارت آموزش و پرورش به نشانی shekayat.medu.ir در میان بگذارند.
وی با اشاره به شروع فرایند ثبت نام دانش آموزان در مدارش شهرستان، گفت: ثبت نام دانش آموزان میان پایههای تحصیلی انجام شده، ولی دانش آموزان کلاس اولی و پیش دبستانی در حال سنجش هستند که با بررسیهای انجام شده ثبت نام کلاس اولیها امسال حدود ۵ درصد رشد داشته است.
۱۰ مدرسه در صف تخریب و بازسازی قرار دارند
معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی مدیریت آموزش و پرورش اردستان با بیان اینکه تمام مراکز پیش دبستانی در شهرستان غیرانتفاعی هستند، گفت: به دلایل مختلف و روشهایی که پیش دبستانیها برنامهریزی میکنند قیمتهای مشخصی برای این مراکز در نظر گرفته نشده و گاهی قیمتهای عجیب و غریبی اعلام میشود که لازم است نظارت بر عملکرد پیش دبستانیها با جدیت بیشتری صورت گیرد.
پاینده خاطرنشان کرد: با بررسیهای انجام شده اغلب مدارس تحصیلی در شهرستان اردستان از نظر سن ساختمانی فرسوده هستند، ولی حدود ۱۰ مدرسه در صف تخریب و بازسازی قرار دارند که تنها مشکل آنها تخصیص اعتبار برای بازسازی است.
وی با بیان اینکه رویکرد آموزش و پرورش هدایت دانش آموزان به سمت رشتههای مهارتی و فنی است، گفت: با برنامهریزیهای انجام شده امسال رشته تأسیسات حرارتی و سرمایشی برای پسران و رشته طراحی دوخت و خیاطی ویژه دختران به رشتههای تحصیلی دانش آموزان اضافه میشود. برای اینکه بتوانیم رشتههای بیشتری را دریافت کنیم نیاز به زیرساختهای لازم و همچنین نیروهای متخصص است.
انتهای پیام
نظرات