• دوشنبه / ۱۳ تیر ۱۴۰۱ / ۲۰:۱۴
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 1401041309223
  • خبرنگار : 50250

مجوز برای احداث نانوایی جدید به‌صورت آزادپز است

مجوز برای احداث نانوایی جدید به‌صورت آزادپز است

ایسنا/چهارمحال و بختیاری سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری چهارمحال و بختیاری گفت: نانوایی جدید باید با مصوبه کارگروه مختص به این موضوع باشد، مجوز نانوایی‌های جدید به‌صورت آزادپز صادر می‌شود.

محمدکاظم منزوی ۱۳ تیرماه در شورای آرد و نان چهارمحال و بختیاری با اشاره  به اینکه طبق گزارشات ارائه شده ۳۰ درصد گندم تولیدی در استان ذخیره‌سازی می‌شود، اظهار کرد: گزارش خرید تضمینی گندم در استان باید به‌صورت روزانه ارسال شود.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری چهارمحال و بختیاری با تاکید بر اینکه خرید تضمینی گندم در فصل برداشت بسیار حائز اهمیت است، عنوان کرد: نباید اجازه دهیم گندم تولیدی با شیوه‌های مختلف از استان خارج شود، هدف‌گذاری اولیه خرید ۲۵ هزار تن گندم به‌صورت تضمینی در استان در سال‌جاری است.

وی در ادامه بیان کرد: نانوایی‌های چهارمحال و بختیاری در حال مجهز شدن به دستگاه کارتخوان هوشمند هستند، برخی از نانوایان از خرابی دستگاه‌های کارتخوان گلایه‌مند هستند، بانک سپه به این مسئله ورود پیدا کنند، نانوایان در صورت بروز مشکل برای کارتخوان هوشمند، می‌توانند با شماره‌های ۳۲۲۶۰۹۷۴- ۳۲۲۲۱۷۹۹ و ۳۲۲۴۱۶۷۵ تماس حاصل کنند.

منزوی در خصوص صدور پروانه برای نانوائی‌های جدید، گفت: ثبت نانوایی جدید باید با مصوبه کارگروه مختص به این موضوع باشد، مجوز نانوایی‌های جدید به‌صورت آزادپز صادر می‌شود.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه برخی نانوایان امکان پخت نان در نوبت صبح و عصر ندارند، خاطرنشان کرد: برای این نانوایان باید باتوجه به سهمیه زمان پخت تعیین شود.

وی تاکید کرد: نانوایان نوع یک، حق بسته‌بندی و فروش نان را ندارند و نانوایان نوع ۲ نیز با اخذ مجوز از سازمان غذا و دارو می‌توانند اقدام به بسته‌بندی و فروش نان کنند، باید در بسته‌بندی تاریخ پخت نان، تاریخ انقضا، شماره تماس و مرکز تهیه نان درج شود.

منزوی تاکید کرد: در حال حاضر با افزایش قیمت نان موافقت نشده و هرگونه افزایش قیمت نان ممنوع است، برای نانوایی‌های خشکه‌پز، نان‌های محلی و استفاده از کنجد قیمت پس از آنالیز اعلام می‌شود.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: اطلاعات نانوایی‌های استان توسط فرمانداری‌ها باید تا حداکثر هفته آینده جهت ثبت و اصلاح در سامانه ارسال شود، در صورتی‌که اطلاعات نانوایی ثبت نشود، سهمیه آرد به نانوایی تعلق نمی‌گیرد.

وی در پایان گفت: همچنین باید اطلاعات خانوارهایی که در روستاها آرد برای پخت نان به‌صورت خانگی دریافت می‌کنند، در سامانه ثبت شود.

خالد طاهری- معاون توسعه بازرگانی و صنایع غذایی سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه ۲۰ نانوایی متخلف در استان پلمب شد، اظهار کرد: این نانوایی‌ها با نصب بنر به مردم معرفی شدند.

وی افزود: طی چند هفته گذشته برای نانوایان چهارمحال و بختیاری دوره آموزشی برگزار شد، وزن چانه و رعایت استاندارد در پخت نان مورد تاکید است.

طاهری بیان کرد: فروش کیلویی نان در شهرستان لردگان در حال انجام است، باتوجه به هزینه خرید ترازوی دیجیتال بحث فروش کیلویی نان در سایر نقاط با تاخیر انجام می‌شود، در صورت تامین منابع مالی توسط بانک سپه، احتمال فروش کیلویی نان قوت می‌گیرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha