ناصر قره باغی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: در زمان شیوع کرونا به دلیل درخواست ابطال پروانه چلوکبابی و رستورانها تعداد واحدها از ۵۰۰ واحد به ۴۲۰ واحد تقلیل پیدا کرده بود که خوشبختانه مجدد درخواست پروانه برای رستوران و چلوکبابی بیشتر شده و در حال حاضر به تعادل قبل از زمان شیوع کرونا رسیدهایم.
وی با بیان اینکه ۲۰ درصد تالارهای همدان با وجود مساعد شدن شرایط کرونا هنوز به چرخه فعالیت بازنگشتهاند وتعطیل هستند، افزود: بازار چلوکباب و رستوران و تالارداران با توجه به مساعد شدن شرایط کرونا بهتر شده اما شرایط بازار آنان مانند قبل از کرونا نیست.
قرهباغی کاهش قدرت خرید مردم را یکی از دلایل کسادی بازار چلوکباب و رستورانهای همدان دانست و تصریحکرد: اوضاع بازار رستوران و چلوکبابیهای همدان به نسبت قبل ۱۵ تا ۲۰ درصد اُفت کرده و به دلیل کاهش مشتری رونق قبل را ندارد.
وی از فعالیت ۵۲۰ تالار، رستوران، چلوکبابی، جگرکی و کله پاچهای دارای پروانه کسب در شهر همدان خبر داد و تصریح کرد: این تعداد واحد به طور میانگین برای ۳ تا ۴ هزار نفر به طور مستقیم اشتغال ایجاد کردهاند.
وی تعداد تالارهای شهر همدان را ۳۴ تالار برشمرد و گفت: اکثر تالارها و باغات خارج شهر فعالیت خود را شروع کرده و بازگشایی شدهاند اما برخی از تالارهای داخل شهر هنوز فعالیتی ندارند.
قره باغی یادآورشد: نوسان قیمت، گرانی مواد اولیه، افزایش اجاره بها و اجارهای بودن بیشتر واحدهای چلوکباب و رستورانی و کاهش مشتری را میتوان از عمده دلایل و مشکلات فعلی رستوران داران، چلوکبابیها و سایر واحدهای این حوزه دانست.
انتهای پیام
نظرات