مهدی عابدینی نیا روز سه شنبه ۳۱ خرداد ماه در نشست هماهنگی برگزاری کلاس های اوقات فراغت دانش آموزان شهرستان به دوری از برنامه های اوقات فراغت تابستان و مسائل پرورشی دانش آموزان طی دو سال و نیم گذشته اشاره و اظهار کرد: طبق بررسی های صورت گرفته آسیب های اجتماعی طی این مدت حدود ۱۲ درصد افزایش یافته است.
عابدینی نیا با بیان اینکه سالی پر چالش و پر فراز و نشیب را پشت سر گذاشتیم، افزود: آسیب های حقیقی و مجازی موجود در جامعه نشان دهنده بهره مندی کم از مسائل تربیتی طی دو سال و نیم گذشته است.
وی فضای ملتهب جامعه و دوری از مسائل اعتقادی، اخلاقی و انقلابی را از نتایج دوران شیوع بیماری کرونا برشمرد و گفت: عقب ماندن از فضای فرهنگی و تربیتی جامعه از نتایج دوران شیوع کرونا بود که متولیان امر نیز آن را تایید می کنند.
عابدینی نیا با تاکید بر استفاده از ظرفیت های همه دستگاه ها برای ایجاد اوقات فراغتی پررنگ در تابستان، تصریح کرد: اوقات فراغت امسال با شعار تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین و هر دانش آموز یک مهارت، فعالیت خود را در فصل تابستان آغاز خواهد کرد.
سرپرست اداره آموزش و پرورش شهرستان ملایر همچنین بر پوشش حداکثری در برگزاری کلاس های اوقات فراغت تاکید و مطرح کرد: دایره فعالیت در حوزه مسائل تربیتی نباید تنها به حاشیه شهر و محله های کم برخوردار ختم شود چرا که در حال حاضر مراکز شهر و محله های پر برخوردار نیز نیازمند چنین فعالیت هایی هستند.
وی با اشاره به اهمیت ورود متولی متخصص در حوزه مسائل تربیتی، افزود: در حال حاضر ما نیازمند یک وحدت رویه در برگزاری کلاس های اوقات فراغت دانش آموزان در سطح شهرستان هستیم چرا که ناهماهنگی و عدم وحدت رویه موازی کاری ایجاد می کند.
عابدینی نیا از متولیان این امر خواست تمامی طرح های خود را به منظور جمع بندی نهایی به دبیرخانه ارائه دهند و گفت: با چنین جمع بندی می توانیم برگزاری کلاس ها در حوزه های مختلف را با هدف پوشش حداکثری بصورت ناحیه ای پوشش دهیم.
سرپرست اداره آموزش و پرورش شهرستان ملایر بر غنی و پربار بودن محتوای کلاس ها و بکاری گیری اساتید مجرب تاکید و خاطرنشان کرد: پوشش حداکثری را به سمت مناطق کم برخوردار و حاشیه شهر و روستاها ببریم تا دانش آموزان کم برخوردار بتوانند از این کلاس ها بهره بیشتری بگیرند.
عابدینی نیا با بیان اینکه بخشنامه برگزاری کلاس های تابستانی با محوریت مدرسه به مدارس ابلاغ شده است، خواستار همکاری دستگاه های ذیربط با مدارس شد و گفت: این کلاس ها با هدف ایجاد فضایی شاد در دوران پسا کرونا و شکوفایی ابتکار، خلاقیت و استعداد دانش آموزان برگزار می شود.
وی با تاکید بر ضرورت توجه به نیازهای دانش آموزان در برگزاری کلاس ها، بیان کرد: کلاس های اوقات فراغت دانش آموزی سبب افزایش مهارت های فردی، رشد همه جانبه دانش آموزان و تداوم فعالیت های پرورشی در سطح مدارس خواهد شد.
سرپرست جمعیت هلال احمر شهرستان ملایر نیز در ادامه با اشاره به اجرای طرح دادرس (دانش آموزان در روزهای سخت) در سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰، اظهار کرد: در سال گذشته طی این طرح ۱۱۷۸ دانش آموز آموزش دیدند و در مرحله صدور گواهینامه هستند.
منوچهر بداغی ادامه داد: امسال طرح کاربینی میدانی به طرح دادرس اضافه شده که طی آن دانش آموز با حضور در مرکز اداری عملیاتی، با محیط عملیاتی شامل خودرو نجات، آمبولانس ها و انبار امدادی آشنا می شوند.
بداغی برای برگزاری کلاس های کمک های اولیه برای افراد بالای ۱۴ سال اعلام آمادگی کرد و گفت: این کلاس ها بصورت رایگان برگزار و گواهینامه معتبر ارائه خواهد شد.
انتهای پیام
نظرات