مسعود منصور در حاشیه بازدید از طرح های زراعت چوب شهرستان صومعه سرا، طرح «تداوم» را نقشه راه سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری در سال ۱۴۰۱ دانست و اظهار کرد: امسال تولید، دانش بنیان، اشتغال آفرین و منابع طبیعی را در سطح عرصه های ملی و جنگلی دنبال می کنیم.
وی از هدفگذاری ۱۴ فعالیت دانش بنیان در سطح اراضی ملی خبر داد و تصریح کرد: طرح های مدیریت منابع طبیعی با حضور مجریان و بهره برداران نیز کاملا جنبه اشتغال آفرین دارد.
رئیس منابع طبیعی و آبخیزداری، زراعت چوب را یکی از مصادیق بازر تحقق شعار سال مبتنی بر تولید دانست و خاطرنشان کرد: باید شاهد افزایش مشارکت مردم و بخش خصوصی در طرح های مدیریت منابع طبیعی به ویژه زراعت چوب باشیم.
منصور، با بیان اینکه صنوبرکاری های سنواتی بعد از چند دهه به سن دیرزیستی رسیده و باید برداشت شوند، گفت: پس از برداشت چوب عرصه مجدد تحت کشت قرار می گیرد و این چرخه ادامه خواهد داشت.
وی با اشاره به ارتباط مستقیم زراعت چوب با تولید و کارآفرینی هم از طریق زراعت و هم به واسطه محصولات تولید شده در صنایع سلولزی، یادآور شد: گیلان از استان های پیشتاز در کشت و برداشت صنوبر است.
رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری خاطرنشان کرد: زراعت چوب علاوه بر تامین مواد اولیه تولید برای صنایع چوب و کاغذ، در جلوگیری از قاچاق درختان جنگلی نقش بسزایی دارد.
انتهای پیام
نظرات