• چهارشنبه / ۱۸ خرداد ۱۴۰۱ / ۱۲:۳۱
  • دسته‌بندی: آموزش
  • کد خبر: 1401031812515
  • خبرنگار : 71567

معاون آموزشی دانشگاه خبر داد

کاهش ظرفیت پذیرش دانشجوی دکتری در دانشگاه علامه طباطبایی

کاهش ظرفیت پذیرش دانشجوی دکتری در دانشگاه علامه طباطبایی

معاون آموزشی دانشگاه علامه طباطبایی از کاهش ظرفیت پذیرش دکتری در دانشگاه خبر داد و گفت: امسال از مجموع مصاحبه شوندگان تعداد ۳۵۰ نفر در ۵۷ رشته محل روزانه، ۳۷ رشته محل نوبت دوم و ۳۰ رشته محل پردیس پذیرفته می‌شوند.

به گزارش ایسنا، دکتر علی آدمی ضمن بیان این مطلب در خصوص نحوه برگزاری مرحله دوم ارزیابی تخصصی آزمون نیمه متمرکز دکتری دانشگاه علامه طباطبایی گفت: آزمون دکتری هر سال بر اساس روال مشابهی انجام می شود و بر مبنای آزمون کتبی، تعدادی از داوطلبان که درصدی از نمره را کسب کنند برای آزمون شفاهی به دانشگاه ها معرفی می شوند.

معاون آموزشی دانشگاه علامه طباطبایی تاکید کرد: پذیرش داوطلبان فوق بر اساس معرفی چندبرابر ظرفیت از طرف سازمان سنجش آموزش کشور و با بررسی سوابق علمی و مصاحبه است. همچنین امتیاز بررسی سوابق علمی و مصاحبه شیوه آموزشی – پژوهشی ۵۰ است که ۲۰ امتیاز مربوط به آموزشی و پژوهشی و ۳۰ امتیاز به مصاحبه اختصاص داده شده است

وی افزود: امسال بیش از چهار هزار داوطلب از طرف سازمان سنجش آموزش کشور برای مصاحبه مرحله دوم آزمون نیمه متمرکز دکتری به دانشگاه علامه طباطبایی معرفی شدند که از این تعداد سه هزار و ۲۱۵ نفر اقدام به ثبت نام کردند و برای آنها از تاریخ ۱۷ تا ۲۵ خردادماه ۱۴۰۱، نوبت مصاحبه در نظر گرفته شده است.

دکتر آدمی با اشاره به کاهش ظرفیت پذیرش دکتری در دانشگاه علامه طباطبایی، ادامه داد: از مجموع مصاحبه شوندگان تعداد ۳۵۰ نفر در ۵۷ رشته محل روزانه، ۳۷ رشته محل نوبت دوم و ۳۰ رشته محل پردیس پذیرفته می شوند.

به گفته وی، پذیرش در مقطع دکتری تابعی از نسبت استاد تمام ها و دانشیارها به دانشجویان است. بر اساس این فرمول در برخی رشته‌ها که با ترافیک افراد رو به رو هستیم، پذیرش دانشجو نخواهیم داشت و یا تعداد پذیرش را کاهش داده ایم تا به نقطه تعادلی که وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اعلام کرده است، برسیم.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علامه طباطبایی، در ادامه دکتر سعید غیاثی، مدیر تحصیلات تکمیلی این دانشگاه نیز گفت: برای سهولت در انجام مصاحبه ها، تعداد ۵۷ کمیته تخصصی، متشکل از سه تا پنج عضو هیئت علمی، مدیر گروه و رئیس یا معاون آموزشی به عنوان ناظر ایجاد شده است که طبق برنامه ریزی های انجام شده در محل مصاحبه حضور دارند و داوطلبان را مورد سنجش علمی قرار می دهند.

وی افزود: همه فرآیندهای ثبت نام داوطلبان، ارائه مدارک و بررسی آنها در دانشگاه علامه طباطبایی به صورت الکترونیکی انجام شده است و هیچ داوطلبی قبل از مصاحبه، مراجعه حضوری نداشته است. برای هر داوطلب کارت مصاحبه دکتری با زمان و ساعت مشخص صادر شده است تا داوطلبان بدون هیچگونه مشکلی در جلسه مصاحبه حضور پیدا کنند.

غیاثی گفت: چنانچه داوطلبی به دلایل قابل قبول در روز و ساعت تعیین شده در محل مصاحبه حاضر نشود، بر اساس دستور سازمان سنجش، ۳۰ خردادماه ۱۴۰۱ می تواند در جلسه مصاحبه شرکت کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha