• جمعه / ۱۳ خرداد ۱۴۰۱ / ۱۴:۵۸
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1401031309544
  • خبرنگار : 50444

امام جمعه موقت شیروان در واکنش به انتشار فیلم عنکبوت مقدس:

کفن پوشان آماده دفاع از کیان اسلام و مقدسات هستیم

کفن پوشان آماده دفاع از کیان اسلام و مقدسات هستیم

ایسنا/خراسان شمالی امام جمعه موقت شیروان گفت: ما کفن پوشان آماده دفاع از کیان اسلام، مقدسات، ارزش های اسلامی و دینی و امام راحل هستیم.

حجت الاسلام مهدی مهرپویان امام جمعه موقت شیروان امروز در خطبه های نماز جمعه این شهرستان، پناه به یتیم، ترحم به ضعفا، احترام به والدین و کمک به زیردستان را از مهمترین ویژگی های یک فرد مومن دانست.

امام جمعه موقت شیروان در ادامه با تسلیت سالگرد امام راحل و قیام ۱۵ خرداد از حضرت امام به عنوان شخصیت بی نظیر، فیلسوف، اندیشمند و سیاستمدار نام برد.

وی شخصیت، اندیشه، بیانات، عملکرد و سلوک مدیریتی امام را در مقابل جریانات تحریف توسط استکبار جهانی دانست.

وی اضافه کرد: تحریفات توسط عوامل خارجی و داخلی رخنه کرده است.

مهرپویان با انتقاد از عوامل انتشار فیلم عنکبوت مقدس در مشهد خواستار برخورد با عوامل این جریان شد و گفت: مردم در مقابل این گونه اعمال که خدشه به مقدسات دینی برساند، می ایستند و ما کفن پوشان آماده دفاع از کیان اسلام و مقدسات دینی وارزشهای اسلامی هستیم.

امام جمعه موقت شیروان همچنین از تیم اقتصادی دولت سیزدهم خواست تا نظارت دقیق و بیشتر بر روی قیمت کالاها در جامعه داشته باشند.

وی گفت: اگرچه ما از این تیم دولت حمایت می‌کنیم اما در مواقعی که در هر دولتی به وضعیت اقتصادی مردم خدشه وارد شود از این تریبون که تریبون مطالبه گری است، انتقاد می‌کنیم.

خبرنگار: غلامرضا مینا

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha