حسینعلی حاجی دلیگانی در گفت وگو با ایسنا با اشاره به ضرورت برنامه ریزی برای افزایش تولید برق و جلوگیری از قطعی برق اظهار کرد: قطع برق در صنایع همچون فولاد و سیمان کل نظام تولید و عرضه را در بخش های مختلف دچار اختلال می کند و آسیب آن به کل اقتصاد کشور است.
وی توضیح داد: ممکن است برخی تولیدی ها و صنایع به بهانه خاموشی، تولید را متوقف کنند و محصول خود را نگه دارند که این باعث گران شدن محصولشان شده و به تعبیر دیگر، یک نوع گرانی مضاعف در جامعه ایجاد می کند.
نماینده شاهین شهر در مجلس با تاکید بر اینکه باید رویه قطعی برق در صنایع اصلاح شود، افزود: باید به جای خاموشی صنایع، راهکارهای دیگری اندیشید که مهمترین آن جلوگیری از اسراف است؛ در حاضر میزان اسراف در مصرف برق در دستگاه های دولتی بسیار زیاد است و اصلا به آن توجهی نمی شود.
وی اضافه کرد: نمونه مصرف بی رویه برق را می توان در دانشگاه ها دید که در طول روز برق کلاس های خالی از دانشجو روشن است. پس میتوان همچون کنترل هوشمند برای چاه کشاورزی، کنترل هوشمند برای مصرف برق در مجموعه های اداری، وزارت خانه ها و همه مراکز دولتی و عمومی تعبیه کرد.
حاجی دلیگانی در پایان گفت: برای جلوگیری از خاموشی در واحدهای صنعتی بزرگ هم باید خودشان شرایطی فراهم کنند که برق مورد نیازشان در پیک مصرف تامین شود. وقتی واحدهای بزرگ در سال مثلا ۱۸ هزار میلیارد تومان سود بدست می آورند پس برای آن ها تاسیس نیروگاه مشکلی ندارد.
انتهای پیام
نظرات