• دوشنبه / ۲ خرداد ۱۴۰۱ / ۲۰:۰۵
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1401030201779
  • خبرنگار : 71621

زلنسکی خواستار إعمال "تحریم‌های حداکثری" علیه روسیه شد

زلنسکی خواستار إعمال "تحریم‌های حداکثری" علیه روسیه شد

رئیس‌جمهوری اوکراین خواستار اعمال "تحریم‌های حداکثری" علیه روسیه شد و از کشورهای غربی خواست تا هر میزان سلاح که کشورش نیاز دارد را در اختیارش قرار دهند؛ نه میزان تسلیحاتی که خودشان ارسال کرده‌اند.

به گزارش ایسنا، به نقل از آرتی عربی، ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهوری اوکراین در سخنرانی در نشست اقتصاد جهانی در سوئیس عنوان کرد که "تحریم‌ها برای متوقف کردن عملیات روسیه باید فراتر بروند و شامل تحریم نفتی، مسدود کردن حساب‌های بانکی و قطع کامل دادوستد با روسیه شود".

وی عنوان کرد که "اوکراین ماهیانه مبلغ ۵ میلیارد دلار برای تامین بودجه" نیاز دارد.

زلنسکی ادامه داد: میزان خسارات ما تاکنون بیش از نیم تریلیون دلار بوده است و ده‌ها هزار شرکت ویران شده‌اند. ما باید تمامی شهرها و صنایع را بازسازی کنیم.

رئیس‌جمهوری اوکراین اشاره کرد که "اگر این کشور ۱۰۰ درصد تمام نیازمندی‌های خود در زمینه تسلیحات، تامین بودجه و حمایت سیاسی را دریافت می‌کرد، جان ده‌ها هزار نفر می‌توانست نجات پیدا کند".

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۱-۰۳-۰۲ ۲۱:۱۳

خود کرده را تدبیر نیست.