• چهارشنبه / ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ / ۱۴:۲۰
  • دسته‌بندی: سمنان
  • کد خبر: 1401022819207

تاکید معاون استاندار بر حمایت از طرح های فناورانه جهاددانشگاهی

لزوم عضویت جهاددانشگاهی در کارگروه های استانی

لزوم عضویت جهاددانشگاهی در کارگروه های استانی

ایسنا/سمنان معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری سمنان گفت: جهاددانشگاهی یکی از مهمترین مراکز علمی و پژوهشی کشور است و به جهت توفیقات خوبی که در حوزه های مختلف داشته است مورد حمایت استان قرار می گیرد.

احمد ریواده در نشست با رئیس جهاددانشگاهی استان سمنان گفت: توصیه ما این است که از این حمایت به عنوان یک فرصت مغتنم برای حل مسائل و مشکلات و چالش های جدی استان استفاده شود، در همین راستا استان از طرح های فناورانه جهاددانشگاهی استان حمایت می کند.

وی بر لزوم عضویت جهاددانشگاهی استان در کارگروه های ذیل شورای برنامه ریزی استان سمنان تأکید کرد و گفت: از ظرفیت جهاددانشگاهی استان باید در کارگروه های مختلف و متعدد ذیل شورای برنامه ریزی استان استفاده شود و خدمات، پتانسیل  و توانمندی های جهاددانشگاهی در حوزه های علمی، پژوهشی، آموزشی، فرهنگی و اجتماعی تبیین شود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری سمنان اضافه کرد: جای جهاددانشگاهی در خیلی از جلسات و کارگروه های استان سمنان خالی است، از برنامه ها و طرح های مهم و تأثیرگذار جهاددانشگاهی در راستای برنامه های توسعه استان حمایت می کنیم.

ریواده ادامه داد: جمعیت یکی از مهمترین چالش های استان سمنان بعد از کمبود آب است، باید برای حل این چالش در قالب یک برنامه اقدام گام به گام عملیاتی شود، در همین راستا قرارگاه جمعیتی استان به دستور استاندار سمنان تشکیل شده است، جهاددانشگاهی استان می تواند در این قرارگاه طرح مرکز درمان ناباروری و سایر طرح های مرتبط را ارائه کند.

وی اضافه کرد: راه اندازی مرکز درمان ناباروری می تواند یکی از نیازهای جمعیتی استان در حوزه درمان را بر طرف کند و ضرورت راه اندازی این مرکز را همه می دانند، ولی در راستای برنامه عملیاتی رشد جمعیتی لازم است اجرایی شود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری سمنان از فعالیت های پژوهشی جهاددانشگاهی در راستای اجرایی شدن قطب دامپروری شهرستان مهدیشهر به عنوان یکی از مصوبات سفر رئیس جمهور به استان سمنان تجلیل کرد و گفت: ایجاد قطب دامپروری شهرستان مهدیشهر برای حفاظت و نگه داری از نژاد گوسفند سنگسری ضرورت دارد و از ظرفیت های جهاددانشگاهی استان به عنوان یکی از محورهای علمی مهم استان برای حفظ این ذخایر حیوانی استفاده می شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha