به گزارش ایسنا، عزیزاله قربانی در حاشیه جلسه کارگروه احیاء واحدهای راکد و غیرفعال استان البرز در جمع خبرنگاران گفت: در سال ۱۴۰۰ تعداد ۲۰۶۷ واحد صنعتی راکد در کل کشور، احیاء شد که این امر باعث ایجاد و تثبیت ۳۹ هزار شغل شده است.
وی از برنامه احیاء ۲۰۰۰ واحد صنعتی در سال جاری خبر داد و افزود: در سال جاری ۲۰۰۰ واحد راکد نیز در برنامه احیاء هستند که ۴۴ درصد از این واحدها مشکل کمبود نقدینگی، ۱۷ درصد عدم تقاضا و بازار، ۱۱ درصد فرسودگی ماشین آلات و ضعف فناوری، ۱۱ درصد کمبود مواد اولیه، ۹ درصد مشکلات حقوقی و هشت درصد دارای مشکلات زیرساختی هستند.
وی خاطرنشان کرد: در سال جاری پروژه فعال سازی ظرفیت های تولید نیز در دستور کار سازمان صنایع کوچک و شرکت شهرکهای صنعتی کشور قرار گرفته است به نحوی که ۳۳۰۰ واحد زیر ۵۰ درصد ظرفیت در برنامه «حمایت افزایش ظرفیت» قرار دارد که حدود ۱۷ هزار نفر نیز از این محل، افزایش ظرفیت اشتغال ایجاد خواهد شد.
معاون صنایع کوچک سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران درباره واحدهای دانش بنیان کشور اظهار کرد: تعداد شش هزار و ۶۳۲ واحد دانش بنیان در کل کشور وجود دارد که چهار هزار ۲۷۵ واحد آن «دانش بنیان تولیدی»، دو هزار و ۳۵۷ واحد «دانش بنیان نوپا» هستند؛ البته یک هزار و ۴۰۰ واحد صنعتی «مستعد دانش بنیان شدن» نیز در شهرکها و نواحی صنعتی در سال گذشته و امسال شناسایی شده اند که با جدیت روند دانش بنیان شدن آنها در دستور کار قرار دارد.
این مسئول در ادامه تصریح کرد: در حال حاضر شش شهرک فناوری در کشور به بهرهبرداری رسیده و سه شهرک فناوری نیز در حال ساخت و مکان یابی است که تلاش میکنیم ۲۱ شهرک فناوری و دانش بنیان را در سطح کشور عملیاتی کنیم.
قربانی در خصوص دیگر اقدامات سازمان صنایع کوچک در راستای شعار سال ۱۴۰۱ عنوان کرد: هم اینک ۱۸ فنبازار منطقه ای صنایع با تولیگری شهرکهای صنعتی در ۱۸ استان کشور راه اندازی شده است.
وی در پایان از شناسایی یک هزار و ۶۳۵ نیاز فناورانه و رفع ۴۴۲ نیاز فناورانه واحدهای صنعتی خبر داد.
حمیدرضا عقاب نشین «مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی البرز» نیز گفت: در جلسه کارگروه احیاء واحدهای صنعتی راکد و غیرفعال استان البرز به ریاست معاون صنایع کوچکِ سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران، مشکلات ۱۰ واحد تولیدی مورد بررسی قرار گرفت و مصوبات لازم جهت رفع این مشکلات به تصویب اعضای کارگروه رسید.
وی تصریح کرد: مشکلات بانکی، مسایل اداری و بحث مالیات، عمده ترین مشکلات مطرح شده در این جلسه بود که مقرر گردید به قید فوریت، مصوبات این جلسه جهت رفع مشکلات واحدهای غیرفعال و راکد در دستور کار مبادی ذیربط قرار گیرد.
وی در پایان گفت: شرکت شهرکهای صنعتی البرز به صورت کارشناسی شده مشکلات واحدهای راکد و غیرفعال استان را احصاء کرده و به صورت نوبهای جهت احیاء این واحدها، مسایل آنها را در این کارگروه و دیگر کارگروههای استانی و کشوری مطرح نموده و تا حصول نتیجه پیگیر امور خواهد بود.
انتهای پیام
نظرات