• شنبه / ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۱ / ۰۵:۳۰
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 1401022114129
  • خبرنگار : 71560

یک عضو کمیسیون انرژی مجلس تاکید کرد

یکی از نگرانی های جدی ما تامین آب و برق در فصل تابستان است

یکی از نگرانی های جدی ما تامین آب و برق در فصل تابستان است

یک عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: در حوزه برق با رقمی حدود 14 هزارمگاوات کمبود در تولید مواجه هستیم که این رقم خود را در خاموشی ها نشان خواهد داد.

پرویز محمد نژاد در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به کاهش منابع آبی کشور و ضرورت صرفه جویی در مصرف، بیان کرد: قطعا در تابستان پیش رو مانند سالیان قبل هم در حوزه آب و هم در حوزه برق با مشکل مواجه خواهیم بود. در این چند سال اخیر ما سعی کردیم از مجموعه منابع موجود استفاده بهینه داشته باشیم. این روند نیز باید ادامه پیدا کند.

وی در ادامه اظهار کرد: این موضوع که ما بخواهیم در کوتاه مدت منابع خود را به میزانی ارتقا دهیم که هم در ایام پیک و هم در ایام غیر پیک پاسخگوی نیاز در حوزه آب و برق باشد، سخت است. سالیان سال است که ما در تامین آب و برق با تراز منفی مواجه هستیم. یکی از نگرانی های اساسی ما در حوزه تامین آب و برق در تابستان پیش رو می باشد.

نماینده مردم لنگرود در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: اکنون هم در حوزه آب میزان تولید ما کمتر از میزان مصرف است و هم در حوزه برق میزان مصرف بیش از میزان تولید است. اختلاف بین تولید و مصرف نیز رقم بالایی است. در حوزه برق ما با رقمی حدود 14 هزارمگاوات کمبود در تولید مواجه هستیم که این رقم خود را در خاموشی ها نشان خواهد داد. خاموشی نیز به هر شکلی موجب نگرانی خواهد شد.

وی در ادامه تاکید کرد: تنها راهی که موقتا پیش رو ما بوده و می تواند ما را از این مرحله عبور دهد، مدیریت منابع است. باید به طور جدی این موضوع دنبال شود. اما مدیریت منابع نیز تا حدی پاسخگو بوده و نمی تواند به طور کلی کمبود آب و برق را جبران کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۱-۰۲-۲۴ ۰۹:۴۲

سیستم اب شیزین کن و نیروگاههای خورشیدی رو سریعتر راه بندازید.پرورش شتر رو هم در مقیاس وسیع در بیابانها اجرا کنید تا مشکل پروتیین حل بشه.توسعه کشت گلخانه ای رو یادتون نره.همین کارها رو فعلا انجام بدید.اگه ببینم کارتون خوبه پیشنهادهای جدید میدم.فعلا حرف مفت کمتر بزنید برید دنبال کار کردن