محمد حسین شجاع فرد، پیشکسوت وزنهبرداری قم، در گفتوگو با ایسنا عنوان کرد: در خیابان قدیمی آذر و محل پر جنب و جوش چهل اختران به دنیا آمدم.
وی ادامه داد: پدرم بیشترین مشوق من در راه ورزش بود و با اینکه به حرفه نانوایی اشتغال داشت اما با عشقی وصف ناپذیر همواره مسیر ورزش من را دنبال میکرد. با والیبال و فوتبال آغاز کردم و در سال ۴۷ یک سال ورزش کشتی را نیز تجربه کردم.
وی بابیان اینکه در سال ۴۸ به طور ناگهانی در مسیر وزنهبرداری قرار گرفتم، اظهار کرد: به سالن کوچک وزنهبرداری استادیوم تختی رفتم و شاگرد پرتلاش دو قهرمان بزرگ جهان و آسیا یعنی استاد ناصحی و استاد مرحوم تقی روحانی شدم.
شجاع فرد افزود: دوران شکوفایی وزنهبرداری من با شروع انقلاب اسلامی و با مسابقات قهرمانی کشور با مقام ششمی همراه بود از آن زمان با رفتن دو قهرمان بزرگ ما به مسابقات آسیائی و اردوهای مختلف عملا کار تمرین تیم قم به من رسید و از آنجا بود که تلاش کردم در مسیر پرورش علم نوین تمرین وزنه برداری و مسیر داوری در سطح کشور و آسیا حرفی برای گفتن داشته باشم.
وی بیان کرد: در مسیر تحصیلات تا فوق دیپلم خواندم و جذب آموزش و پرورش قم شدم تا در کسوت مربیگری و معلم ورزش بتوانم جوانان برومند قومی را در سطح آموزشگاهها آموزش دهم.
پیشکسوت وزنه برداری ادامه داد: توجه خاصی به چهرههای مستعدی که میتوانستند به وزنهبرداری رو آورند داشتنم و از دل این جوانان علی برزکار و ابوالقاسم داودی چهره شدند و هر یک توانستند در سطح آسیا مدالهای قهرمانی آسیا را در رده نوجوانان و جوانان از آن خود سازند که جای افتخار بزرگ برای وزنهبرداری قم بود.
مسئولیتها و دورههای مربیگری و داوری
وی اظهار کرد: تلاش بسیاری داشتم که بتوانم با کسب مدارج عالیه مربی و داوری به ورزش وزنهبرداری کشور و قم خدمت کنم سالها کوشش من در کسب این افتخارات خلاصه میشود.
شجاع فرد افزود: کارت مربیگری و داوری درجه یک بینالمللی، داوری درجه دو جانبازان و معلولین و درجه سه پرورش اندام، حضور در مسابقات باشگاههای آسیا در سال ۸۲ کشور تایلند، قهرمانی نوجوانان جهان در بلغارستان سال ۱۳۸۹ و مسابقات نوجوانان قهرمانی جهان در عربستان در سال ۱۴۰۰ از جمله افتخارات من به عنوان خادم وزنهبرداری استان قم است.
وی گفت: در مسیر مسئولیتهای بسیار در طول چهل سال تلاش مستمر در احیای این رشته میتوانم ۲۵ سال ریاست هیئت وزنهبرداری، ۲۰ سال ریاست انجمن آموزشگاههای قم، عضو انجمن وزنهبرداری آموزشگاهها، عضو انجمن خیرین ورزش، دبیر کمیته داوران فدراسیون وزنهبرداری مسئول کمیته وزنهبرداری جانبازان و معلولین، عضو کمیته آموزش و داوری فدراسیون وزنهبرداری، مربی تیم وزنهبرداری جانبازان و معلولین، عضو هیئت رئیسه و مدیر عامل انجمن کهن کسوتان قم، معاونت فنی ورزشی اداره کل ورزش و جوانان و مشاور مدیر کل در امور برنامهریزی هیئتهای ورزشی اشاره کنم.
شجاع فرد با اشاره به کمبود امکانات عنوان کرد: با اینکه سالن اختصاصی وزنهبرداری در مجموعه شهید حیدریان داریم اما امکانات کافی برای قهرمان پروری نداریم. جذب جوانان به این رشته سنگین بسیار سخت است تبلیغات صنفی پیرامون این رشته باعث شده تا نفرات کمتری جذب این رشته گردند و فاصله گرفتن ورزش آموزشگاهها و عدم حمایت از وزنهبرداری آموزشگاهها باعث شد تا در مسیر سقوط قرار گیریم.
وی افزود: خوشبختانه با پیگیریهای انجام گرفته دکتر مجتبی رمضان بیگی، مدیر توانای ورزش آموزشگاههای استان قم، به عنوان رئیس انجمن وزنهبرداری آموزشگاههای کشور منصوب گردیده که امیدوارم با درایت و کاردانی که در ایشان سراغ دارم بار دیگر ورزش وزنهبرداری در آموزشگاهها شکوفا گردد.
انتهای پیام
نظرات