• سه‌شنبه / ۶ اردیبهشت ۱۴۰۱ / ۰۹:۳۶
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 1401020603019
  • خبرنگار : 71560

راهکارهای مقابله با بحران کم‌آبی کشور از نگاه یک عضو کمیسیون عمران مجلس

راهکارهای مقابله با بحران کم‌آبی کشور از نگاه یک عضو کمیسیون عمران مجلس

یک عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی انتقال آب از دریاها، اصلاح الگوی کشت متناسب با شرایط اقلیمی هر منطقه و جمع آوری آب های سطحی را از راهکارهای موثر برای بهبود منابع آبی کشور برشمرد.

رحمت الله فیروزی پوربادی در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به کاهش منابع آبی کشور بر ضرورت صرفه‌جویی در مصرف آب تاکید و بیان کرد: صرفه جویی در مصرف و پرهیز از اسراف برخاسته از شریعت و دین ما است. با توجه به کاهش میزان بارش ها و کمبود منابع آبی کشور صرفه جویی در مصرف باید با جدیت دنبال شود و انتظار می‌رود مردم با مصرف صحیح مسئولان را در عبور از بحران کم آبی یاری رسانند.

وی در ادامه با بیان اینکه از سوی دیگر بایستی تدابیر لازم از سوی دولتمردان برای بهبود منابع آبی کشور اندیشیده شود، اظهار کرد: انتقال آب از دریاها یکی از راهکارهایی است که اکثر کشورهای پیشرفته برای مقابله با بحران کم آبی از آن استفاده کرده اند، ما نیز باید از تکنولوژی ها و تجارب موجود در این حوزه برای بهبود منابع آبی کشور بهره ببریم.

نماینده مردم نطنز در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: با توجه به اینکه بیشترین مصرف آب در کشور به حوزه کشاورزی برمی‌گردد، اصلاح الگوی کشت در کشور متناسب با شرایط اقلیمی هر منطقه از دیگر راهکارهای موثری است که می تواند نقش ویژه‌ای در کاهش مصرف آب در حوزه کشاورزی ایفا کند..

فیروزی پوربادی در پایان با بیان اینکه جمع آوری آب های سطحی از دیگر راهکارهایی است که در کشورهای پیشرفته برای بهبود منابع آبی از آن استفاده می شود، تاکید کرد: ما نیز در کشورمان از هر اقدامی که منجر به ارتقای منابع آبی کشور شود حمایت می‌کنیم و لازم است مطالعات کارشناسی در این حوزه صورت گیرد تا بتوانیم هم نیازهای کشور را تامین کرده و هم برای آیندگان نیز منابع موجود را حفظ کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۱-۰۲-۰۶ ۱۰:۰۸

صادرات محصولات کشاورزی برای کشوریکه سالانه چند ده میلیارد متر مکعب اضافه برداشت از ذخائر ابهای زیرزمینی دارد یک خیانت است. کاریکه امروز با افتخار انجام میشود و مردم ایران هم فکر میکنند دارند تولید و صادرات انجام می دهند.