مهرداد محمدی در گفت و گو با ایسنا در خصوص وضعیت باغات بادام زمینی آستانه اشرفیه اظهار کرد: قبل از ﻛﺸﺖ ﺑـﺎدام زﻣﻴﻨـﻲ، آﻣـﺎده کردن زﻣﻴﻦ ﺑﺴﻴﺎر ﺿﺮوری است، همه کشاورزان شخم را در باغات خود انجام دادند و وضعیت خوب است.
وی افزود: کودها مورد نیاز باغات بادام زمینی به کشاورزان در حال تحویل است و به زودی کشت بادام زمینی آغاز می شود.
محمدی با بیان اینکه کاهش استفاده از کود سطح عملکرد تولید را در باغات کاهش می دهد، ادامه داد: امسال مصرف کودهای مورد نیاز برنج و بادام زمینی همگن شده است و پیش بینی می کنیم افرایش تولید داشته باشیم.
وی خاطرنشان کرد: امیدوارم تنش آبی احتمالی مشکل ایجاد نکند زیرا گیاه بادام زمینی نیاز به آب کافی دارد و در غیر اینصورت عملکرد محصول در مقابل تنش خشکی پایین خواهد آمد.
مدیر جهاد کشاورزی آستانه اشرفیه گفت: آبیاری تحت فشار می تواند راهکار برون رفت از خسارت به باغات بادام زمینی باشد و به کشاورزان توصیه می کنیم در صورت داشتن شرایط مناسب حتما آبیاری تحت فشار را در باغات خود انجام دهند.
وی تصریح کرد: آبیاری تحت فشار موجب بهبود عملکرد و افزایش محصول می شود و متاسفانه در حال حاضر درصد تحت پوشش باغات بادام زمینی آستانه از آبیاری تحت فشار صفر است.
محمدی گفت: سطح زیر کشت بادام زمینی در این شهرستان ۲۵۰۷ هکتار است و محصول بادام زمینی در اواخر مردادماه توسط بادامکاران برداشت می شود.
وی اضافه کرد: شهرستان آستانه قطب اصلی تولید بادام زمینی در کشور است و کیفیت و طعم خوب موجب شده تا محصول بادام زمینی منطقه مورد توجه مصرف کنندگان قرار گیرد.
مدیر جهاد کشاورزی آستانه اشرفیه گفت: به طور میانگین در هر هکتار سطح زیر کشت بادام زمینی این شهرستان، حدود شش و نیم تن پیله تر بادام زمینی بدست می آید که از این میزان، حدود چهار تن دانه بادام زمینی حاصل می شود.
انتهای پیام
نظرات