• شنبه / ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ / ۱۸:۴۱
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 1401020301164
  • خبرنگار : 71560

رشیدی کوچی:

بهانه‌های خودروسازان در توجیه ایمنی پایین خودروها مردم را بیشتر عصبانی می‌کند

بهانه‌های خودروسازان در توجیه ایمنی پایین خودروها مردم را بیشتر عصبانی می‌کند

یک عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: متاسفانه شاهد هستیم بهانه‌هایی از سوی خودروسازان برای توجیه کیفیت و ایمنی پایین خودروها طرح می شود که مردم را بیشتر عصبانی می کند.

جلال رشیدی کوچی در گفت و گو با ایسنا با اشاره به تصاویر منتشر شده اخیر از باز نشدن ایربگ خودروی ۲۰۶ در تصادفی در اتوبان همت تهران، بیان کرد: وضعیت نامطلوب کیفیت خودروهای داخلی اظهر من الشمس شده است. هرچه هم بیشتر درباره این موضوع صحبت کنیم به نظر می‌رسد که آب در هاون کوبیدن است. به جای اینکه روز به روز کیفیت خودروهای داخلی افزایش پیدا کند، شاهد کاهش کیفیت آن هستیم.

رویه موجود در صنعت خودروسازی نشان می دهد که جان مردم برای مدیران این صنعت اهمیتی نداشته و گویا فقط به فکر سود و منافع خود هستندوی در ادامه اظهار کرد: کاهش کیفیت خودروهای داخلی و نحوه توزیع و افزایش قیمت آن نیز حکایت افزایش قیمت تعرفه های اینترنت را دارد. روز به روز مردم را ناراضی‌تر می کند. همان طوری که مقام معظم رهبری هم تاکید داشتند مردم از وضعیت خودروسازی ناراضی هستند و حق نیز با مردم است. سوال ما این است که با وجود کیفیت پایین خودروهای داخلی که در تصادفات متعدد  به دلیل ایمنی پایین منجر به مرگ مردم می شوند، چرا اقدامی صورت نمی گیرد؟

با رویه موجود در صنعت خودروسازی راه به جایی نمی بریم

نماینده مردم مرودشت در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: بنده بارها از وضعیت صنعت خودروسازی انتقاد کرده‌ام. چند روز گذشته نیز مجددا سوالی از وزیر صمت طرح کردم. اما با این رویه ای که در این صنعت پیش گرفته شده است ما راه به جایی نمی بریم. ما از خودروهایی استفاده می کنیم که طراحی و تکنولوژی آن برای ۳۰ سال پیش است. ما نمی توانیم بگوییم این خودروها ایمنی کافی را دارند.

وی در ادامه تاکید کرد: متاسفانه بهانه هایی از سوی خودروسازان طرح می شود که مردم را بیشتر عصبانی می کند. اینکه  مدیران صنعت خودروسازی در توجیه کیفیت نامطلوب خودروها و بازنشدن ایربگ‌شان در تصادفات می گویند که این خودروها با زاویه مناسب تصادف نکردند، نوعی طنز تلخ به شمار می رود. این جسارت مدیران این صنعت را نشان می دهد و اینکه گویا جان مردم برای این افراد اهمیت چندانی ندارد.

وی افزود: تمام کسانی که از این صنعت با چنین کیفیت نامطلوبی حمایت می کنند، به نظر می رسد که فقط به فکر سود و منافع خود هستند. ما تلاش می کنیم که این روند اصلاح شود. بنده از رسانه ها نیز تشکر می کنم. این مطالبه گری باید با جدیت ادامه داشته باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۱-۰۲-۰۳ ۱۹:۴۵

خودروسازی ما مشت نمونه خروار ماست. کجا درسته که خودروسازی درست باشه

avatar
۱۴۰۱-۰۲-۰۳ ۲۳:۲۰

مسئولین مافقط شعارمی دهندولی شجاعتی دربرخوردبابس کیفیت خودروها ندارند

avatar
۱۴۰۱-۰۲-۰۴ ۰۰:۱۴

پنج تا ماشین بفرستید تست تصادف بدهند در خارج ... تا خفه شوند مدیران این شرکتها