• پنجشنبه / ۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ / ۰۵:۴۴
  • دسته‌بندی: ایلام
  • کد خبر: 1401020100043
  • خبرنگار : 50126

پژوهش‌ها باید محصول محور باشد/ ساختمان جدید دانشگاه فرهنگیان ایلام کلنگ‌زنی می‌شود

پژوهش‌ها باید محصول محور باشد/ ساختمان جدید دانشگاه فرهنگیان ایلام کلنگ‌زنی می‌شود

ایسنا/ایلام استاندار ایلام گفت: تحقیقات و پژوهش علمی باید محصول محور باشد و بنای تحقیقات تولیدات متناسب با نیاز استان باشد.

دکتر "حسن بهرام‌نیا"در نشست شورای علمی بنیاد نخبگان استان از حمایت دولت از طرح‌های پژوهشی خبر داد و اظهار کرد: تحقیقات و پژوهش علمی باید محصول محور باشد و بنای تحقیقات تولیدات متناسب با نیاز استان باشد.

وی  با بیان اینکه هرکار تحقیقاتی نخبگان که نیاز به وام و تسهیلات کم بهره داشته باشد دولت نیز ارائه می کند، گفت: درسال جدید به حوزه پژوهش بیش از گذشته توجه خواهد شد.

استاندار ایلام خواستار ارتباط دستگاه‌های اجرایی با کانون نخبگان و مراکز علمی شد و تصریح کرد: ارتباط با دانشگاه و مراکز علمی باید دوسویه و تنگاتنگ باشد.

وی ادامه داد: توسعه استان در سایه تولیدات و محصولات شورای علمی معنا می‌یابد.

دکتر بهرام‌نیا فرصت کار و فعالیت برای حضور نخبگان و صاحب‌نظران در استان فراهم دانست و گفت: هر نخبه در یک رشته خاص دارای استعداد است که باید ابتدا استعدادها را شناخت و از آن شخص حمایت کرد.

استاندار ایلام همچنین در نشست هیئت امنای دانشگاه فرهنگیان خواستار تسریع در روند ایجاد مجتمع مناسب در شأن دانشگاه فرهنگیان در استان شد.

 دکتر حسن بهرام نیا در این نشست دانشگاه فرهنگیان را یکی از مراکز بسیار مهم و حائز اهمیت دانست و گفت: دانشگاه فرهنگیان همواره مورد توجه رهبر معظم انقلاب بوده و همه‌ی ما باید تلاش کنیم که این دانشگاه در راستای تربیت مدرسان نخبه موفق عمل کند. 

وی با انتقاد از مکان دانشگاه فرهنگیان و ساختمان این دانشگاه افزود: لازم است برای دانشگاه فرهنگیان محیطی شاداب و پرنشاط برای پرورش نیروی انسانی مناسب شکل گیرد.
 
نماینده عالی دولت در استان تأکید کرد: مشکل زمین احداث این دانشگاه و همچنین برخی از زیرساخت های آن رفع شده است.

وی افزود: انشاءالله در خصوص تأمین اعتبارات احداث این دانشگاه نیز با کمک استان و پیگیری از مرکز به سرعت شاهد کلنگ زنی و احداث این دانشگاه در سریعترین زمان ممکن باشیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha